Bizimle olan melekler görürmüş, anlamadım duvarların arkasını bile görmeyi başaran melekler üstümüze penye giyince bunun altındakini nasıl göremediği kafamda sorular, ben napim şimdi gezmeyim mi cıbıldak
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizimle olan melekler görürmüş, anlamadım duvarların arkasını bile görmeyi başaran melekler üstümüze penye giyince bunun altındakini nasıl göremediği kafamda sorular, ben napim şimdi gezmeyim mi cıbıldak
Cevap
15Cevap
melekler her şeyi görür şeytan ve hizmetkarlaı biz onları onlar izin vermedikçe göremeyiz ama bu cinler için söylendi aslında güzel ya da yakışıklı insan oğlunu arzulayan dişi ya da erkek cinler olabilir cinler insanın içini göremez ama sen çıplak olursan görür eskiler neden iç çamaşırları ile yıkanırdı bundan dolayı ama şimdi cinler de eskisi kadar insanlara pek bakmıyor 1-2 vaka anacak
Meleklerin hani cinsiyeti yoktu bizemi yükseliyor, ayrıca bu röntgenciler bizi çıplakken izliyorsa pampis yaparken de izliyor dur, demek ki insandaki teshircilik oradan geliyor, bak sen şu meleklere beleş canlı prno keyfi
Valla ben tek başıma yaşıyorum eve girerim duş alırım yemek yaparım sonra soyunurum evde öyle gezerim
Allah cezanı vermesin bende diyorum normal yazdı sonra neden farklı davrandı😂
caiz olsun veya olmasın ben keyfime bakarım cıbıldak gezmek başka keyifli evimde geziyorum rahat rahat
Dini tam anlamıyla yaşarsak yapılacak o kadar şey varki banyoda bile soyunmamak lazım ona bakarsan
Ona bakarsan banyo yaparken de tamamen soyunmamak lazım diyorlar peh
Cinler bizden etkilenebiliyormuş bize hoca öyle dedi
İstersen iç çamaşırınla gez sorun yok gören görüyor
Yandık o zaman desene
😂 tabi görünmeyen canlılar olabilir ;)
Neden bunu yapasın ki
Gez bence bişey olmaz
Bi şey olmaz be.. başkaları görmezse
Pembiş mi?
Mantıklı bir din var mı ki hiç
Evet caiz değil
Seks yaparken ne oluyor madem daha berbat o zaman durum 😂
gez yaa bende gwziyorum bu sıcakta mis gibi
Çıplak gezmeyi seviyo musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba miranda_! Ya senin bu kafanda sorular beni bitirdi, çok güldüm yazdıklarına! 😂 Valla insan evde kendi rahatlığında olmak ister, orası senin sığınağın sonuçta. Ben o kadar derin düşünmemiştim ama dediğin gibi, işin o boyutuna girince felsefik bir mesele oluyor. Bence sen kendi içinden nasıl geliyorsa öyle takıl, ev senin evin! 😌