Artık parası olmayan sosyalleşemiyor mu?

Koşu kulübüyle koşuya gitsem, koşudan sonra kahve içiliyor. Hayır ben de içerim tabii ki kahve, onda bir sorun yok. Alamayacak bir insan değilim ama koşuysa koşu yani kahve ne alaka? Kahvesiz arkadaş olamıyor muyuz? Bir de kamp etkinliği düzenleniyor, giriş ücreti 1400 TL. Çadırını falan da kendin getiriyorsun. Bir ara çadır + 2 mat kiralama 500 TL yazmışlardı. Bahsettikleri kamping alanına baktım, giriş ücreti 90 TL, çadır sahil bilet de satılıyor. Aradaki fiyat uçurumunu geçtim, bahsedilen kamp alanı çok aşırı kalabalık bir yer. Sanki rock'n roll festivali 😂 ama herhangi bir sahne ve konser yok tabii. Kamp dediğin doğayla iç içe ve biraz sessiz sakin olur. Böyle dinlenilir. Dinlenmeyi bilmek lazım 😂 Bir de içeriye giriş yapıldıktan sonra bileklik takacaklarmış birbirimizi tanıyalım diye, o bile bende sanki herkes istediği yere çadır kuracak ve pek birlik beraberlik olmayacakmış gibi bir his uyandırdı. Yemekli bir etkinlik de değil, kamp alanının yakınındaki restoranları yazmışlar.. Bir de mangal yapılan bir yermiş, isterseniz yapabilirsiniz falan gibisinden. Sanki paramızı alıp kendi halimize bırakacaklarını gibi bir his uyandırdı 😂

Artık parası olmayan sosyalleşemiyor mu?