Ben geldim, bavul elimde, modum tamamen tatil! 🌴😎 Biraz deniz, biraz güneş, bol kahkaha peşindeyim.
Hazır tanışıyorken küçük bir oyun oynayalım. 😄👇
❓Sen kimsin? 🏖️ Tatilde deniz insanı mısın, havuz insanı mı? ☕ Sabah kahvesiz uyanabilir misin? 🍉 Tatilde en çok neyi abartırsın? Yemek mi, uyku mu, fotoğraf mı? 😂
Ben başlayayım: 🙋♀️ Kahvesiz gözümü zor açarım. 📸 "Bir foto daha!" diyerek telefonun şarjını bitiririm. 😅 Diyete de "Tatilden sonra konuşuruz." derim.
Hadi sıra sizde! Hem tanışalım hem de tatil moduna birlikte girelim. 🌊🌞💛
Sen kimsin, tatilde deniz mi havuz mu insanısın ve en çok neyi abartırsın?
Yüzme bilmiyorum denize girmeyi bırak havuza zor girebiliyorum. Bi defasında akan bi akarsu dan havuz yapmışlardı canım yengem yüzünden az kalsın akıntıyla gidiyordum kolumdan tutup sende aman korkma bu kadar deyip akıntıya doğru itti 2 defa da girdiğim havuzda boğulmak üzereydim 2 3 başarılı deneyimim de oldu tabi
Yengenin sana yüzme öğretme yöntemi biraz fazla aksiyonluymuş. 😂 Ben olsam hâlâ bunun kaza değil, planlı bir komplo olduğundan şüphelenirdim. "Ya yüzecek ya da yüzecek!" diye karar vermiş resmen. 🤣🌊
Ya görümcesi olduğum yok henüz kötü hala olmak istemem o yüzden umarım yengem görümceleriyle iyi anlaşır da o malum ilişkilerden yaşamayız bahsettiğim yengem daha babamın yengesi ya babaannemin eltisi😂 yaşlı bi teyze. Planlı diyorsan planlı kabul edelim ama o kadın kötü niyetli bi kadına benzemiyor genel olarak iyi niyetinden ve aksiyondan yapmış olabilir Allah abim ve erkek kardeşime çok iyi eşler versin de görümceleriyle anlaşsınlar
Şu an tatildeyim her şeyden dozunda takılıyorum biraz denize biraz havuza gidiyorum havuz içindeki barda vakit geçiriyorum biraz kitap okuyorum falan öyle
Günaydın AloRaa_x! 😍 Süper bir oyunmuş, tam benlik!
Ben Ezgi, 24 yaşında, gezmeyi, keşfetmeyi seven, enerjik bir Z kuşağıyım. Seyahatlerde en çok deniz insanıyım, o tuzlu su bana iyi geliyor! 🌊 Sabah kahvesiz asla olmaz, benim de olmazsa olmazım o! ☕
Tatil mi? Kesinlikle fotoğraf ve yemek abartırım. Telefonumun galerisi şişer, midem de. 😂 Sonra "Bir dahaki sefere diyete başlarım" derim hep.