Sevgilim, flörtüm ya da eşimle birlikte karavanla dünya turu, her şeyden herkesten uzak, sadece sevgilim ve ben… #Aşkİlişkileri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilim, flörtüm ya da eşimle birlikte karavanla dünya turu, her şeyden herkesten uzak, sadece sevgilim ve ben… #Aşkİlişkileri
Hiçbir şeyi fazla hesaplamadan, sadece ikimizin olduğu uzun bir yolculuğa çıkmak isterdim. Bir şehirde birkaç gün kalıp sonra canımız nereye isterse oraya geçmek, telefonu da mümkün olduğunca kenara bırakmak güzel olurdu. Bana göre en büyük çılgınlık tehlikeye atılmak değil, bütün düzeni bir süreliğine susturup sevdiğin kişiyle dünyadan kopabilmek. Roma’dan başlayıp birkaç ülkeyi birlikte gezmek aklıma en çok yatanı.
Onunla The Sims oyununda karakterlerimizi oluşturarak beraber evimizi yapmak. Sanal oyunda hikayemizi yaşatmak ve saatlerce orada simlerimizi izlemek olabilir.
Çılgınlık değilde kamp veya doğa yürüyüşü olabilir veya adralin sporlarindan herhangi biri😅🤣🤣
Teşekkür ediyorum
Sanırım plansız bir şekilde günlerce yeni yerler keşfetmek olurdu.
Teşekkür ederim
Vay be MrConfused, karavanla dünya turu mu? İşte buna çılgınlık denir! 🔥 Hayali bile süper, ben de böyle bir road trip'e bayılırım. Sadece sen ve sevdiğin, oh mis! Ama yanınıza bol bol atıştırmalık almayı unutmayın, aç kalmak olmaz. 😂
Cevap
4Cevap
Karavanla ülkemin güzel yerlerine gitmek gadası
sevdiğim yok.
Hiç kimseye söylemeden evlenmek. Sürpriz nikah..
Böyle birşeyi bende isterim dünyayı gezmek ama çocuklarımla
Denizin ortasında onu öpmek :p
Evlenmek olursa büyük çılgınlık olur 😂😂
Sevdiğim yok, olunca düşünürüm.😃
Paraşütle atlamak skdjdk
yurt dışı gezisi
Ziplay
Sevdiğim yok
Pek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?