Tek başına nasıl geziyorsunuz? Çalışıyorum ve hafta sonları eve kapanmak değil, gezmek istiyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu sağlam geziyi tek başıma yapmışımdır İstanbul'da. Çünkü insanlar A noktasından B noktasına varıp cay kahve icmeyi yemek yemeyi gezmek zannediyor ama gezmek bu dglll 😅 o yüzden gezecegim zaman 2. Bir fikir, düşünce, beyin istemiyorum yanımda. Daha verimli oluyo. Bence hedef belirle rota ciz 2 gün tatil varsa 1 günü böyle bir geziye ayır
Sahil kenarı parklar, ormanlık alanlar, göletlere vb gezdim. Kamyon, milli parklar vb gezebilirim gibi geliyor kamp konusu da arada olabilir. Yine de yeni fikirler öğrenmek güzel olur.
Yaşadığın şehire göre gideceğin yerler değişir elbet. İstanbul'da boğaz tarihi yapılar yerler mekanlar çok fazla. Zaten 1 günde çok sayılı yere gidebiliyosun burada o yüzden birkaç rotadan yerden oluşan planlar yapıp gidiyorum. Sende yaşadığın yerde çevrede ve erişim sağlayabileceğin yerleri araştırıp not edersin ve rota çıkar zaten sonrasında. Belki hiç duymadığın ama görmeliyim dediğin noktalar olur keşfedersin
Anladım önce yaşadığım şehir sorma yan şehir gibi rotalar oluşturup gezebilirim mantıklı. Bir tabi bu her hafta yapılmaz zamana yayarak enerji toplayıp yaparım o zaman yorucu gelmez.
Öyle tabi belki bi gece konaklamalı olur 2 ayda bi olur ama 1 gece konaklanır. Belki günübirlik olur o artık sana ve mesafeye bağlı
Teşekkürler ederim bunu not ediyorum faydalı olabilir. Hem yeni şehirler görmüş olurum.
Konaklama için polisevi öğretmen evi dsi ve kgm misafirhane gibi devlet kurumlarını unutmayın djdj genelde boş değil derler ama olunca da uygun güzel olur. İyi akşamlar ve iyi gezmeler
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Rica ederim 🙏
Piknik yap bence. Bilgisayarını veya kitabını yanında getirip yanında da sevdiğin yemekleri hazırlayıp temiz havada mis gibi vakit geçirirsin. Film izleyebilirsin yine bir parkta. Veya bisiklet surebilirsin bunları yapmak için ikinci bir kişiye hiç ihtiyaç yok ve kaliteli zaman için yeterli.
Sahildeki parklara, ormana, göletlere yürüyüşe gittim yakında olan ama belki başka aktiviteler vardır merak ediyorum. Sürekli sahile gidip ondan da sıkılmak istemiyorum.
Istanbuldaysan kano yapabilirsin ya da workshoplar var. Aklıma bunlar geldi sadece. Zaten insanlar genel olarak tekrara düşüyor sadece zaman mekan veya kişiler değişebiliyor. Genelde aktiviteler ayni
Workshop örnekleri verebilir misin?
En son yelpaze workshopu gördüm bir de cam boyama sanırım. Uzun süre eğitim gerektiren sanatlar da var. O kadar egitim alıp deneyimlemek zor olduğu için bir workshopta denemek mantıklı olabilir. İstanbul workshop sayfası vardı instagramda sanırım bir bakabilirsin istersen
Şimdi anladım teşekkür ederim.
Rica ederim
Canım, tek başına gezmek bence süper bir özgürlük, hiç çekinme derim! ✨ Hafta sonlarını değerlendirmek için İstanbul'a yakın Sapanca, Abant, Seferihisar gibi yerlere günübirlik ya da bir gecelik kaçamaklar yapabilirsin. Ben de öyle sık sık kaçarım. Hem kafa dinlersin hem de yeni yerler görürsün. Kampanyaları takip ederek bütçene uygun bir sürü yer bulabilirsin, denemeye değer! 😉
Cevap
11Cevap
Güzel rotalar var 2 günlük. Grup ile yapılıyor hem de. Ben katıldım ve uydurabilsem farklı lokasyonlar için yine giderim.
Bu tür turları nereden bulabilirim ne olarak aramam gerekiyor.
Artemisoutdoor
Ben burayla 4 farklı tura katıldım, memnunum. Araştırmanı öneririm.
Sevdiğin yerlere git, Bi yerde manzaraya karşı kendine çay ısmarla mesela ☺️
Onu yaptığım oluyor sahile, ormana yürüyüşe gidiyorum. Farklı neler yapabilirim merak ediyorum.
Merak ettiğin yerler vardır mutlaka oralara git sana iyi gelen lafa dağıtan mekanları gez
Abla spora git koşu yap sosyal ortam yaparsın zaten
Spora gitmeyi düşünüyorum ama o hafta içi yarım saat olan bir etkinlik ben hafta sonları ne yapabilirim onu düşünüyorum. Koşu olabilir ama hangi günler ve nasıl ilerlemeliyim.
Aslında çok alternatif var bunun için bir etkinliğe üye olabilirsiniz
Hafta sonu günü birlik etkinlikler mi nasıl etkinlikler?
Yani çok detay var ki uzar gider burası doğa turu var yürüyüş var bisiklet var tiyatro var çok çok bence takip edin detaylı konuşalım ;)
Tiyatroya gidiyorum ama her zaman olmuyor. Yürüyüşe arada gidiyorum ormana, sahile, parklara.
Kurslar var fotoğraf kursu etkinlik olur hem sevdiğiniz bir hobi olabilir yeni insanlar tanımayı denediniz mi
Fotoğraf kursu bilmiyorum fotoğraf makinesi köşeye tozlanıyor istediğimi bulamadım o hobide.
Çoğu kurs hafta içi gün içinde ben hafta sonu istiyorum.
Hımmm nerede yaşadığınıza bağlı bir de yeni insanlar tanımak istemiyor musunuz
Gidip kafede oturacak insan aramıyorum yeni deneyimler elde etmek istiyorum.
Tek yaşıyorsunuz sanırım bunun için bir kursa yazılın mesela ne öğrenmek istersiniz
Kurslar hafta içi erken saatte o saatte çalıştığım için gidemiyorum. Kurslar güzel olabilir ama bilmiyorum hafta sonu kursu var mı?
Takip edin isterseniz çok uzuyor burası sonra silersiniz :)
Vallaha bende aynı tek başıma cafeye gitmekten bunaldım farklılık arıyorum yanımda biri varken eğlenceli birisiyim ama arkadaşım yok 🥲
Bende tekim tek geziyom daha güzel oluyor bi sürü aktivite var ya
Sahil kenarında parklara, ormana ve göletlere vb gezdim. Milli park kanyon vb gezebilirim ama farklı neler yapılabilir merak ediyorum.
Tek başına gezilmiyor maalesef gezilsede tadı olmuyor bende aynı dertten muzdaribim.
Sinemaya git kafeye git ne bilim AVM gez
Nerde oturuyorsun
Hiç kimse yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar