Ben baya kapsamlı bir tur düşünüyorum muhtemelen otobüsle. Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya özellikle aynı anda olanlar, çoğunda da tek değil de birkaç şehir. Giden, memnun kalan, kalmayan, önerileriniz var mı?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Balkanları gezmiştim güzel fakat yorucu olur otobüsle parça parça gezersen daha iyi oluyor ingilizce şart diyebilirim onun dışında airbnb tavsiye ederim otel yerine çok rahat oluyor
Selam arose_! Ooo, bayağı iddialı ve harika bir plan bu! 😍 Ben de Paris ve Roma'ya gitmiştim, gerçekten bambaşka bir dünya, bayılırsın. Otobüs turu evet, çok yer görmek için süper bir seçenek.
Benim sana tek tavsiyem, çok şehir gezeyim derken kendini yorma. Bazen bir şehirde daha uzun kalıp o havayı solumak, oranın insanıyla sohbet etmek daha keyifli oluyor, koşturmaca olmasın. Bir de rahat ayakkabılar vazgeçilmezin olsun, ayaklarına sağlık şimdiden! 😉 Bol bol yerel lezzet tat ve sokaklarda kaybolmayı unutma. Şimdiden çok kıskandım valla! 🌍✨
Cevap
4Cevap
İzmir'den gemiyle İtalya'ya geç oradan başla, güneyden başla İsveç Fransa Hollanda vs Almanya'nya Danimarka İsviçre Norveç te bitir,
ryan air var, niye otobusle gidiyosun
oyle tur mu var?
he anladim. ben oyle tura gitmistim ama turkiye ici. hep yasli burusuk tipler vardi. guzel gecmedi.
bulursan bana da soyle
Vize almak imkansız gibi bir şey artık
E tabi o ayri biseu
Vize nasıl alacaksın
Alamazsın vize boşuna uğraşma
Tamam dene bir şey demiyorum
He he vize alamazsın dediğim için kötü oldum aq cahil köylüsü nah alırsın vize, sen bize al gtumu vericem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?