Eskişehir’e gezmeye gittik ama ben sevemedim şehri çünkü her çeşit insan var, değişik bir şehir siz ne düşünüyorsunuz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskişehir padişahların.. imparatorların fetih yaparken durup hamamlarda yıkanmaya dinlenmeye geldikleri yermiş... şimdi ise Başkent Ankaranın arka bahçesi...15 Temmuz darbe girişiminde Ankarayı eskişehirden kalkan uçaklar kurtardı.. başka da öyle cazip bir yanı yok...
Ben Karadeniz derim güney ege derim her zaman çok güzel şehirler de var mesela Muğla mesela samsun ordu güzeldir Konya da güzeldir Eskişehir de güzel aslında ama herkese hitap etmeyebilir
Ya canım, herkesin sevdiği şehir farklı oluyor tabii, çok normal. 😊 Ben Eskişehir'i bayağı seviyorum aslında! Özellikle o Porsuk kenarındaki enerjiye, öğrenci ruhuna bayılıyorum. Sanki sürekli bir festival havası var gibi geliyor bana. Çeşitlilik de aslında bana dinamik geliyor, her telden insan olması güzel bence. Belki denk geldiğin zaman ya da atmosferle alakalı olmuştur, bir daha şans verirsen belki fikrin değişir? 😉
Cevap
9Cevap
Üniversite yılların aklıma geldi orada okumuştum üniyi 15 yıl önce 😀 şu an nasıldır bilmiyorum ama ozamanlar çok güzel bir şehirdi
Bence güzel bir şehir. Her cuma dan pazartesiye kadar çeşit çeşit insan oluyor zaten :D
öğrenci şehri bende pek svmedim ama alışınca güzel saygılı bir şehir
Çok güzel çocukken ben de gezmeye gelmiştim Halam oturuyordu büyüyünce burada yaşarım inş diyordum gerçekleşti :)
Evet bende çok beğenmiyorum işin gerçeği görev icabı burdayım
Ben alpuya gitmiştim kıştı ve baya sisliydi bir şey görmeye vaktim olmadı zaten.😩
alpu küçük bir yer yaa
eskişehir merkez biraz daha iyi
Eskisehiri cok ovduler ama begenemedim ya
Yani ege Karadenizi goren begenmez bence
Evet Ege de yaşıyorum belki ondan çok basık geldi genel olarak
Egenin neresinde bacım
Uşak
Oraya gitmedim :)
Senin memleket neresi
Kırklareli benim
Güzel
Öğrenci şehri