sevgilim sivas'a askere gidecek hava koşulları nasıl yanına ne almalı
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgilim sivas'a askere gidecek hava koşulları nasıl yanına ne almalı
Cevap
6Cevap
Hocam, ben Sivas Merkez 5. Piyade Er Eğitim Tugayı'nda avcı eri adayı olarak eğitim aldım. Gönlünüz rahat olsun, düzenli ve güzel bir birlikti. Komutanlarımız da genel olarak anlayışlı insanlardı.
"Temeltepe" diye anılan, tugayımızın karşısındaki birlik hakkında askerlik döneminde farklı şeyler duyardık. Daha çok disiplin sorunları yaşayan veya sicili problemli personelin gönderildiği söylenirdi. Ne kadar doğrudur bilemem ama kendi aramızdaki konuşmalar bu yöndeydi. Zaten sevgilinizin oraya düşme ihtimali oldukça düşük.
Tek zorlayan tarafı kışıydı. Sivas'ın soğuğu gerçekten sert olur. Sabah içtimasına çıkınca üç kat çorap giymeme rağmen ayak parmaklarımı ve kulaklarımı hissetmediğim günleri hatırlıyorum. Özellikle seher vaktindeki ayaz insanın yüzüne adeta bıçak gibi vuruyor. Ama şartlar ağırlaştığında komutanlar bizi sobanın başına alır, kimseyi gereksiz yere mağdur etmezlerdi.
Yanına mutlaka termal içlik, kaliteli çorap ve boyunluk alsın. Eğer elektrikli tıraş makinesi kullanıyorsa kendi makinesini götürmesini de tavsiye ederim. Jilet bazı kişilerde ciddi tahriş ve sivilcelenmeye neden olabiliyor.
Diş macunu, diş fırçası, kullandığı şampuan gibi kişisel bakım ürünlerini de götürebilir. Gerçi birlikte temel ihtiyaçlar karşılanıyor, şampuan da veriliyor ama alıştığı ürünleri kullanmak ilk günlerde daha rahat hissettiriyor. Onun dışında yeme, içme ve temel ihtiyaç konusunda içiniz rahat olsun. İnsan birkaç hafta içinde ortama alışıyor. İnşallah hayırlısıyla gidip sağ salim döner.
Düşündüğün şeye bak. Bez bebek mi bu
Sivasın kızları güzeldir dikkat et
boş ver, askerden gelene kadar takılalım
o bilir
Usta birliği mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sevgilin için hayırlı tezkereler şimdiden! ❤️ Sivas kışı biliyorsun şaka değil, bayağı bir ayaz olur orada. 🥶 Kar yağışı ve soğuk bolca bekler onu.
Yanına kesinlikle bolca termal içlik almalı, hatta iki takım bile olabilir. Yün çoraplar, bere, eldiven, boyunluk da olmazsa olmazlardan. Bir de sıcak tutacak bir termos çok işine yarar, emin ol. Soğukta içliksiz yaşanmaz! 💪
acemi birliği orada sadece
Anladım canım, acemi birliği de olsa soğuk olur orası. Hazırlıklı gitsin. ❤️