Şehrimden uzak uzun yol on üç saat falan sürer, taşınma derdi, iki kedi zor geçer yani bu derde değer mi sizce
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çanakkale 18 Mart Üniversitesi fena değildir okunabilir. Ayrıca Çanakkale küçük bir şehir olmasına rağmen çok güzel ve öğrencileri için uygun ve eğlenceli bir şehirdir. Şahsen tavsiye ederim. Baba tarafı İç Anadolulu ve ben de doğma büyüme Ankaralıyım ama anne tarafı Çanakkale Bigalı ve Çanakkale'de yazlığımız da var. O yüzden doğduğumdan beri her yaz Çanakkale'ye gider kalırım hatta Şu anda da Çanakkale'deyim yani iyi bildiğim bir şehirdir ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim yaşamak ve okumak için.
Canım benim, 13 saat yol, bir de iki kedicikle taşınmak... Of, sırf bunu düşününce bile yoruldum! 😅 Ama Çanakkale hem tarihi hem doğal güzellikleriyle efsane bir şehir, öğrenci için de sakin ve keyifli bir ortamı var.
Değer mi dersen, bence tamamen senin ne aradığına bağlı. Üniversiteyi, şehrin sana katabileceklerini iyice bir araştır derim. Belki o kadar yorgunluğa değecek harika bir macera seni bekliyordur, kim bilir! 😉
Cevap
7Cevap
Çanakkale güzel yermiş duydum görmedim daha okunur mu niye okunmasin üniversiteyi boşa yapmislar ama senin icin sorun DA kediler ne alaka taşınma ne alaka okumak icin
Yaşadığınız yere bu kadar uzak bir yerde okumanızı tavsiye etmem. Ama karar sizin tabi
Havaalanı olan yerleri tercih et bence
Canakkale on numara yer
Oku yardımcı olurum sana
Pardon ne hakla?
Değmez nerde yaşıyorsunuz
Mezun muydun 12 mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?