Erkek arkadaşım benimle neden gezmiyor maddi durumu yerinde olduğunda da gezmiyor, dolaşalım diyorum, bahane uyduruyor. Şu an onun evinde kalıyorum, dışarı çıkalım diyorum, burada gezilecek yer yok diyor, dolaşalım diyorum, tamam diyor, çıkmıyoruz. Neden böyle yapıyor ya, bir şey fark ettim; önceden vermeden önce bana Pandora alırdı, çiçek alırdı, sürpriz yapardı, severdi. Aramızda bir şey geçtiğinden beridir böyle, yani gezmiyor, ilgisi azaldı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
genelde kızlar birlikte olduktan sonra ilişkiden beklentileri yükseliyor sizin durum da bu şekilde mi
yani bir beklenti içine girmiş gibi görüyor ise seni ondan kaçıyordur07 Yorumla
Soran2 ayNe gibi bir beklenti adamdan hiç bişey istemiyorum
Soran2 ayEvlenmiyor bunu istiyorum sadece o kadar düğün altın bile istemedim ne beklentisi
Soran2 ayAynen doğru tespit
Soran1 ayşu an araba borcuna girdi onu ödüyor diyorum ki kendisine şu an isteme söz yapalım sözlü olalım en azından dedim ama dinlemiyor yapan yapar dimi yapan erkek her türlü yapar bende hata verdiğim için hep ya zor alır beni
Soran1 ayşu an araba borcuna girdi onu ödüyor diyorum ki kendisine şu an isteme söz yapalım sözlü olalım en azından dedim ama dinlemiyor yapan yapar dimi yapan erkek her türlü yapar b
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
2 ay
Canım benim, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve üzücü. İnsan değer verdiğiyle vakit geçirmek ister, haklısın. Bence burada bir iletişim sorunu var gibi duruyor. Onunla oturup sakince konuşmayı denedin mi? Hani "Ne oldu bize, neden eskisi gibi gezmiyoruz, beni üzen bir şey mi var?" diye sorabilirsin.
Bazen insanlar değişir ama bu değişimin nedenini bilmek hakkın. Eskiden sana sürprizler yapması, çiçek alması çok güzelmiş, şimdi gezmeye bile bahane bulması düşündürücü. Belki onun da bir sıkıntısı vardır ama konuşmadan bilemeyiz ki. Umarım tatlıya bağlarsınız, konuşmak her zaman en iyisi. ❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)2 ayahahaha patlatmış seni daha niye yatırım yapsın
09 Yorumla
Soran2 ayBoş konuşma be ne alaka o zaman siz erkekler değişik varlıklarsınız
Cevap sahibi2 ayne boş yapma kgfdhjkadgj evlenmeden istedigini almış çocuk ne uğraşacak senin tribinle gezmenle yani
Soran2 ayErkekler o zaman böyle evlenmediğimize vermicez demek ki
Cevap sahibi2 ayalla alla böyle tabi ne sandın
Cevap sahibi2 aysen patladın artık geçmiş olsun aklı başında erkek evlenmez senle
Soran2 ayEvlenmesin beni benim gibi birisi ve böyle kabul eden birisi bulacak ve evlenicem
Soran2 ayÇünkü bende kabul etmiş olucam onu oda benim gibi olacak
Soran2 aySizin gibi düşündüğümden beridir çok relax knka erkek gibi düşündüğümden beridir çok iyi hissediyorum anlatabildim mi
Cevap sahibi2 ayanlatamadın ama benim sana söylediğimi söylemişsin aferin evet seni senin gibi bir erkek bulacak
İlgisini başkasına veriyor ya da vermek istiyor
05 Yorumla
Soran2 ayBence aldatıyor benim telefonumu karıştırdı ben bakmak istiyorum dediğimde vermiyor
Soran2 ayBence bir şeyler karıştırıyor beni de kullanıyor çıkarcı *
Soran2 ayZaten öyle ya öylesine konuşuyorum can sıkıntısı yani
Soran2 aySevmiyorum
Sanırım senden sıkılmış
03 Yorumla
Soran2 ayBende sıkıldım açıkçası
Soran2 ayYordu beni inatçı bezdirdi konuşmak istiyorum sus diyor sinir oldum
2 ayEvde kalmalar başladıysa o iş bitmiş artı k
01 Yorumla
Soran2 ayNeden
2 ayHiç akıl yok mu sende
05 Yorumla
Soran2 ayBende aslında kullanıyorum o bana nasıl yaklaşıyorsa bende aynı şekilde
Soran2 ayZaten ayrılıcam tripçi değer vermeyenle devam edemem bana değer veren biri çıkar karşıma
- 2 ay
Elin adamının evinde ne işin var
Soran2 ayTakılıyoruz yani
Soran2 ayEvlenmiyor evlenmezse böyle olur yapacsk bişey yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Erkek arkadaşım benimle neden gezmiyor, eskisi gibi ilgisi neden azaldı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat