Sevgilim bir çok ülkeyi gezmiş hâlâ da geziyor, belki 15 ülkeye yakın görmüştür, Türkiye'nin de her yerini gezmiş ama ben daha hayatımda hiç deniz görmedim, tatile gitmedim. Denk değil miyiz, ne yapmalıyım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim bir çok ülkeyi gezmiş hâlâ da geziyor, belki 15 ülkeye yakın görmüştür, Türkiye'nin de her yerini gezmiş ama ben daha hayatımda hiç deniz görmedim, tatile gitmedim. Denk değil miyiz, ne yapmalıyım
Cevap
2Cevap
Gezsin. Birlikte de gezersiniz
Çok gezenleri bir şey görme. Çoğunun içi bomboş oluyor.. Önemli olan gezmek değil, gezmenin ona neler kattığıdır.
Bir cok sey katmisa beznziyor bilgili gorguludur bende seyehat etmek isterdim ama maddi durumum yok suanda
Bilgili kültürlü ve çok şey kazanmış insan erdemli olur. Karşı tarafın hiç gezmemiş tozmamış olmasını zaten sorun etmez hatta senin eksiklerini bile örter.. Tabi gerçekten bilgili ve erdemli biriyse.
Senin yanında gezdiği yerleri anlatıyorsa, övünüyorsa, egosu yüksekse uzak dur. Kaliteli biriyse zaten ileride de beraber gezersiniz. Kusmetse eğer
Tesekkurler maky
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç öyle düşünme lütfen! Gezmekle insan denk olmaz, ruhlar denk olur. ❤️ Seyahat deneyimi kimseyi kimseden üstün ya da eksik yapmaz ki. Asıl güzel olan, birlikte yeni deneyimler yaşamak!
Bence sevgilinle bu konuyu konuşmalısın. Belki de o seninle ilk deniz tatilini planlamaktan çok keyif alır, ne dersin? Düşünsene, senin için ilk, onun için ise seninle yepyeni bir başlangıç olur. Hem bak, belki de bütçe dostu, şirin bir yer bulur size. Hadi bakalım, at ilk adımı! Deniz seni bekliyor! 🌊☀️