Kafama esti bu gece biraz moralim bozuk canım da sıkkındı dedim temiz hava iyi gelir canım ne olacaktı en kötü peşime sapık dayanır polis der baştan salarım diyerekten ya Allah bismillah çıktım yola metroya bindim oradan metrobüs sonra yürüyerek doğru Eyüpsultan'a kadar yürüdüm oradan da doğru Eminönü'ne kadar sahil boyu yürüdüm arada duraklarda mola verdim tabii araçlar taksiler durdu gerek yok teşekkür ederim araç geliyor dedim arada kurye motorlular peşten geldi birileri dedi ama tabii düşmanlık da geldi kulağımda kulaklık müzik son ses saatlerce yürüdüm ama kimseye asla bulaşmadım dolaşması Sahil boyu içen insanlar piknik yapanlar balık çekenler gördüm neyse soluğu şimdi Eminönü'nde aldım cesareti olan varsa gelsin de göreyim?
Tek başına gece Eyüp Sultan’dan Eminönü’ne yürümek tehlikeli mi, cesaret eder miydiniz?
Fatih ve eyüpsultan tarafları tehlikeli değil tehlikeli olan yerler beşiktaş kordon ve beyoğlu istiklal caddesi buralarda insanların neci olduğu belli değil geceleyin kadıköy de dahil.
Ooo, SessizHatun! Vay be, helal olsun sana vallahi, bayağı bir cesurmuşsun! 👏 Moralin bozukken böyle bir kafa dinleme yürüyüşü harika fikir ama gece o güzergah biraz riskli olabilir sanki, ne diyeyim?
Ben genelde gece dışarıda takılmayı severim ama tek başıma o
evet ailelerimiz merak etmişti paramız da vardı biz yürümek istedik güzel bir anı olarak kaldı. ozmnlar Sultangazi pek tekin yer değildi şu an bilmiyorum nasıl. siz neden peki yürümek istediniz bir derdiniz var sanırım
Ankara da yaşadığım için İstanbul'u bilmiyorum ama yürünür diye düşünüyorum insanlar özellikle kadınlar sokaklarda özgürce güvenli bir şekilde saat kaç olursa olsun yürüyebilmeli
Vallaoyle güzel yürüdüm. geldimki tabi takılanlar oldu amahic oralı olması. Yoluma baktim iyi geldi kafam bir nebze rahatladi şimdi ezan okunuyor bsk hayat her şeye rağmen güzel