Tek başına gece Eyüp Sultan’dan Eminönü’ne yürümek tehlikeli mi, cesaret eder miydiniz?

Kafama esti bu gece biraz moralim bozuk canım da sıkkındı dedim temiz hava iyi gelir canım ne olacaktı en kötü peşime sapık dayanır polis der baştan salarım diyerekten ya Allah bismillah çıktım yola metroya bindim oradan metrobüs sonra yürüyerek doğru Eyüpsultan'a kadar yürüdüm oradan da doğru Eminönü'ne kadar sahil boyu yürüdüm arada duraklarda mola verdim tabii araçlar taksiler durdu gerek yok teşekkür ederim araç geliyor dedim arada kurye motorlular peşten geldi birileri dedi ama tabii düşmanlık da geldi kulağımda kulaklık müzik son ses saatlerce yürüdüm ama kimseye asla bulaşmadım dolaşması
Sahil boyu içen insanlar piknik yapanlar balık çekenler gördüm neyse soluğu şimdi Eminönü'nde aldım cesareti olan varsa gelsin de göreyim?
Tek başına gece Eyüp Sultan’dan Eminönü’ne yürümek tehlikeli mi, cesaret eder miydiniz?