1 haftalık yat tatili için ciddi bir bütçe ayırdık. Sadece kumanya hizmeti için 160.000 TL ödeme yaptık. Buna rağmen sunulan yiyecek ve içeceklerin kalite, çeşitlilik ve genel hizmet seviyesi ödediğimiz ücretin çok gerisindeydi. Aynı bütçeyle alışverişimizi kendimiz yapsaydık çok daha kaliteli ürünler tüketebileceğimizi tatil boyunca defalarca düşündük.
Rezervasyon öncesinde bize aktarılan beklentiler ile tatilde karşılaştığımız hizmet arasında ciddi bir fark olduğunu hissettik. Özellikle peruklu çalışan Varol Alagöz isimli çalışan ile ilgili yaşadığımız iletişim sorunları da tatil keyfimizi önemli ölçüde olumsuz etkiledi.
Bu kadar yüksek ücret ödeyip bu seviyede hizmet almak bizi hayal kırıklığına uğrattı. Rezervasyon yapmayı düşünenlerin özellikle kumanya hizmetini ve verilen sözlerin içeriğini çok ayrıntılı sorgulamalarını tavsiye ederim.
Bu tamamen bizim kişisel deneyimimizdir. Aynı dönemde benzer deneyim yaşayan başka kişiler varsa yorumlarını merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer