Bu saatlerde açık olan ama keko tayfanın takılmadığı sütlü tatlıları iddialı olan mekan önerilerinizi bekliyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu saatlerde açık olan ama keko tayfanın takılmadığı sütlü tatlıları iddialı olan mekan önerilerinizi bekliyorum
Cevap
9Cevap
Çankaya'da kişinev caddesinde bi sütlü bi tatlı yıldızevler tatlıcısı var gece 2 ye kadar açık.
Benim hazırlanıp çıkmam o saati bulur sanki 😏 bu soru için biraz geç kaldım sanırım
Eve soyliycez o haldee 😏
Ankara kocaman yer, hangi birini önerelim😅
Sen öner aradan seçelim
Bu saatte olsa olsa kokoreç olur. Kızılaya yakınsan gündüz vakitlerinde cebeci siyasal tarafında tüm tatlıları el yapımı yapan arkadaşlarım var, birgün senş misafir edebilirler. Yanında kuzu kulağı isminde kendi reçeteleriyle soğuk bir içecekleri de var.
Uffff kokarecte fena olurdu ama tokummm 🥺
Tok olacak vakit miydi of 🥺
Bı AOÇ fena olmazdı sanki 😂
Onca sıra bekledim, zerre espirisini göremedim😅
Önerin neresidir?
Ulus itfaiye tarafında bşr tane hacı vardı ama unuttum şimdi ismini. Dükkan isminde " hacı " geçiyordu, çok meşhur ve leziz
Yarım saate hazırım sjsjdjdjdjdj
Yarım saat çok 😅😅
Konum at geçerken alayım seni de djdjfjd
Yaa çok kibarsın😅😅
Oyleyimdir 😂😂
Çok teşekkür ederim zarif angaralı😅
nezih ve kekoların olmadığı her yer kapanmıştır. ama 7. cadde civarlarında şansını deneyebilirsin
Aslında Atatürk orman çiftliği ne gidip önce kokoreç sonra orada güzel bir tatlı yemenizi öneririm
Geç gördüğüme üzüldüğüm bir öneri oldu
İlerleyen günlerde bunu yapabilirsiniz eşimle çocuklar birlikte gittik kokoreç çok güzel ama eşime bir türlü ikna edemedim yemesi için 😊 köfte yedi ama oda gerçekten çok iyiydi
Ankara 'da keko olmayan yer bulmak çok zor hem de haftasonu. Ümitköydeki pastaneler veya Çukurambar'daki sütlü tatlıcılar olabilir.
Aracım henüz servisten çıkmadı bu yüzden o tarafa ulaşımım biraz zor
Sizin semt ne tarafta?
Eryamandayim ben
Eski sevgilim oradaydı. Kaşmir'de Mado var diyecektim ama saate baktım... Bu saatte pek bir şey yok galiba ya kusura bakmayın.
maalesef ki zamn hala aleyhime işliyor 😂
😂 valla yok şöyle bir düşündüm de çevrede ne var ne olabilir diye. Umarım Eryaman falan demez Çankaya derse seçenek çok diyordum ama sonuç Eryaman 😅
Bazı lanetsel işler dhdhdhv
😅 evde Dr. Oetker yapın en iyisi
Çukurambarda liva pastanesi var ve gece 2 ye kadar açık
Bu saatte açık yer olsa da taze güzel kalmamıştır. Ama tunalı falan hareketlidir
hangi semttesin ki
Eryaman tarafındayim
Eryamanda bi sütlü bi tatlı var
Ankaralı mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Angarahanfendisi! ✨ O saatlerde Ankara 'da hem nezih hem de sütlü tatlıları olay bir yer bulmak bazen zor oluyor, haklısın.
Ben olsam, bulunduğum bölgedeki yüksek puanlı kafelere bir Google Haritalar'dan bakıp yorumları incelerdim. Özellikle "sakin", "nezih" ya da "tatlıları efsane" diye bahsedilen yerler genelde istediğin havayı yakalar. 😉 Şimdiden afiyet olsun! 😋