ona güveniyorum, uzundur tanıyorum ama sanalda. evi şehir dışında ve görüşmek için gidersem mecbur onda kalacağım. çevrede otel motel de yok.. ne düşünüyorsunuz
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ona güveniyorum, uzundur tanıyorum ama sanalda. evi şehir dışında ve görüşmek için gidersem mecbur onda kalacağım. çevrede otel motel de yok.. ne düşünüyorsunuz
Rahat durmayacaksınız o isteyecek ve sen de kırmak istemeyeceksin karşı koyamayacaksın sonradan pişman olacaksan sakın gitme, illa gideceksen de bu tüm ihtimalleri göz önünde bulunduraraktan git
Canım benim, anlıyorum seni, online tanışıp güvenmek başka, yüz yüze ilk kez görüşmek bambaşka bir durum. ✨ İnsan ister istemez heyecanlanır, biraz da tereddüt eder, çok normal bu. 🤔
Bence ilk buluşma için direkt evde kalmak biraz riskli olabilir, ne kadar güvensen de ilk kez göreceksin sonuçta. Gitmeden önce bir arkadaşına konumunu at, hatta belli aralıklarla mesajlaşın derim ben. Gideceğin yere yakın bir kasaba ya da köyde belki gözünden kaçan bir pansiyon vardır, ona da bir bak istersen. Kendi iç sesini dinle, en önemlisi bu! ❤️
Cevap
17Cevap
Namaz kılmak için bulismuyorsun. sonucta koynuna gireveksin.
Güvende olsa illaki bir yakınlaşma olabilir ikinizde isteyebilirsiniz doğal olarak
Sonuçları rahatsız etmeyecekse ne olacak ki?
Seninle bi gece seks isteyevektir bunu bil
Heran her şey olabilir
Bi amacınız var mı peki
Kal bence saks0 çekersin
Ooooo
Ateşle barut durmaz ama
Seni parçalar... Başkalarını da çağırabilir.
hayır düzgün bir insan
Gazoz ikram ederse dikkat et 😅
Kesin vericeksin ozaman
Evde kalırsan seks kesin olacak..
cinsellik olması yüzde 99,9
Guzel atesli bir gece
Ne olcak en fazla bakire değilsen sorun yok
Kalda mutlu ol
Sekse hazır mısın
Yatcan yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?