5-10 günlük tatile, şehri bilmediğimiz için Word dosyası hazırlamış, detaylıca gün gün ulaşım vs. dahil. Bu kadarı normal mi?
30 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5-10 günlük tatile, şehri bilmediğimiz için Word dosyası hazırlamış, detaylıca gün gün ulaşım vs. dahil. Bu kadarı normal mi?
Normal bir japon bunu bir yıl öncesinden planlıyor. Neyle giderim sabah kahvaltıda en uygun ne yerim hangi yolu kullanırım nerde ne yaparım adamlar ders çalışır gibi deftere yazıp geliyor yaptığı plana uyup geri dönüyor. Bizde havalimanına girerken soygun başlıyor tatil bitene kadar yolun muş kaz gibi oluyoz
2,5 saat plan yapmış 5-10 günlük tatile evet şehri tanımıyoruz falan ama ne bileyim bir de gel araştırmış uygununu bulmuş bana takıntı gibi geldi biraz ama bilemedim
Yok yok en doğrusu bilerek cebin dolu dolu gitmek çok başka güzel
Selam! Ne anormalliği canım, bence süper bile! Bence aşırı mantıklı bir hareket bu. 😊 Ben de gezilere çıkmadan önce bayağı bir araştırır, notlar alırım. Bilmediğin bir şehir için böyle detaylı bir plan yapmak çok akıllıca, hem kafan rahat eder hem de zaman kaybetmezsin. Mis gibi her şey hazır olunca sadece anın tadını çıkarırsın. Şimdiden harika bir tatil diliyorum sana! ✈️🌍
Cevap
2Cevap
Takıntılı bır tıp mısın? Bukadar detay neden
Ben değil arkadaşım
Normal bence
4 sayfa pdf hazırlamış gün gün bana hafif otistik geldi skdksdnjs
Eleman planlamacı mı
Yok değil de bana anormal geldi
Bence planlamacı. Doğaçlama yaşayın bira
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?