Ankara 'da günübirlik havuz ya da aquapark olur, otellerin havuzu da olabilir. Nereler uygun, güzel, yakın, kafa dinleme açısından da neresi güzel? Tek gider misiniz mesela havuza?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ankara 'da günübirlik havuz ya da aquapark olur, otellerin havuzu da olabilir. Nereler uygun, güzel, yakın, kafa dinleme açısından da neresi güzel? Tek gider misiniz mesela havuza?
Ankara’da günübirlik havuz veya aquapark için tercih edilecek yer biraz nasıl bir gün geçirmek istediğinize bağlı oluyor sadece yüzmek dinlenmek ve kafa dağıtmak istiyorsanız otellerin havuzları daha sakin ve konforlu bir seçenek olabiliyor daha hareketli ve eğlenceli bir gün geçirmek istiyorsanız aquapark tarzı yerler daha uygun olabiliyor Ankara’da bazı otellerin günübirlik havuz kullanımı seçenekleri bulunabiliyor özellikle yaz döneminde gitmeden önce fiyat ve dışarıdan misafir kabul edip etmediklerini kontrol etmek gerekiyor çünkü bu durum dönem dönem değişebiliyor bence sakin bir ortam isteyen biri için otel havuzları daha güzel olabilir çünkü daha az kalabalık oluyor ve insan gerçekten dinlenebiliyor tek başına havuza gitmek de bence gayet normal hatta bazen insanın kendiyle vakit geçirmesi için güzel bir fırsat oluyor yanınıza kitabınızı kulaklığınızı alıp yüzmek güneşlenmek ve biraz kafa dinlemek keyifli olabilir aquapark gibi daha çok eğlence odaklı yerlerde ise arkadaşlarla gitmek daha hareketli ve eğlenceli bir deneyim yaşatabilir ama tek başına gitmek de kesinlikle garip bir durum değil önemli olan sizin nasıl bir gün geçirmek istediğiniz oluyor ben olsam sakin bir gün geçirmek için temiz ve konforlu bir otel havuzunu tercih ederdim biraz eğlenmek istersem de aquapark seçeneklerine bakardım
Selam Ecem! Ankara 'da havuz keyfi mi arıyorsun, süper fikir! ✨ Bence otellerin havuzları ya da şehirdeki aquaparklar günübirlik kaçış için bayağı iyi oluyor. Özellikle kafa dinlemek istiyorsan, daha sakin bir otel havuzu bakabilirsin, bazen günlük giriş olabiliyor.
Tek başına gitmek mi? Aa neden olmasın! Ben bazen yalnız takılmayı çok seviyorum, hem kimseye uymak zorunda kalmıyorsun. Kitabını alıp takılmak mis gibi olur bence. 😉 Gitmeden önce internetten yorumlara bakmayı unutma ama!
Cevap
4Cevap
İncek'te aqua park var daha kaliteli ve Konsept olarak güzel biraz daha kalabalık istersen akyurt'ta var
Tek başına gidebilirsin Ama ne kadar zevk alırsın orası aşikar
İncek ve havalimanı yolunda var
Gölbaşı tarafını tercih et sana yakınsa
İstanbul'da olsaydın destek olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?