7000 $ bütçeyle Bakü çıkışlı Hindistan, Malezya, Bali rotası mantıklı mı, yoksa Çin ve Japonya mı daha iyi olur?

Üç kişi on gün için 7000 $ verdi, eşim, ben de Hindistan, Malezya ve Bali rotası kurdum. Bakü'den gideceğimiz için buradan direkt gidemiyoruz işte Bali'ye, hem her aktarma ülkesini bir gezi planına dönüştürdüm, ikişer üçer gün hepsinde kalıp sonra Bali'ye varacağız. Sizce bu rota doğru mu? Eşim pek beğenmedi galiba, "Keşke Çin, oradan da Japonya'yı seçseydin ya da Singapur'la Avustralya'yı" dedi. Sizce benim rotam kötü mü, öyle bir söyledi ki gözümden düştü, hem bütçemiz kısıtlı olduğu için ben korktum bu bütçeyle Japonya'ya gitmekten.
Güncellemeler
1 ay
Hayır koşturmaca olmayacak çünkü biz çok sık seyahatler yapıyoruz ve fark ettik ki biz bir şehirde 3.04 günden fazla kalamıyoruz kaldığımız yerlerde de bayağıdır sıkılmıştık aynı şehirde o yüzden ülke değiştirerek gezmeyi seçiyoruz geçen sene Avrupa turunda böyle yapmıştık
7000 $ bütçeyle Bakü çıkışlı Hindistan, Malezya, Bali rotası mantıklı mı, yoksa Çin ve Japonya mı daha iyi olur?