🙆♀️Varınca iyi hoş da dinlediğin sevdiğin müzik yarıda kesiliyor. Arabadan büklüm büklüm kalkıyorsun. Oysa ne güzel her yerimiz tutulmuştu. Kim kendine gelecek şimdi uğraş dur 🤣 Neyseeee yolculuğu sevdiğimden bahsetmiştim azıcık 🫶
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
🙆♀️Varınca iyi hoş da dinlediğin sevdiğin müzik yarıda kesiliyor. Arabadan büklüm büklüm kalkıyorsun. Oysa ne güzel her yerimiz tutulmuştu. Kim kendine gelecek şimdi uğraş dur 🤣 Neyseeee yolculuğu sevdiğimden bahsetmiştim azıcık 🫶
Yoldaki yaşadığım an ve gözlemlediğim her şey varacağım yerden daha güzel oluyor ve daha keyif veriyor ben varmayı değil o yoldaki beni seviyorum çünkü 💞🌸
🌸🌸🌸 çok güzel yazdınız canım benim
Teşekkür ederim 🙏❤️🌺
Bence insanlar "varmayı" biraz fazla abartıyor. 😄
Vardığın yerde de yeni bir hedef çıkıyor zaten. İnsan öyle bir canlı ki, yıllarca ulaşmak istediği şeye kavuşuyor, üç gün sonra "Şimdi sırada ne var?" diye dolaşıyor. Ben yolu seviyorum. Çünkü manzara da orada, muhabbet de orada, hata da orada. Varınca çoğu zaman anlıyorsun ki meğer en güzel kısmı, vardığın yer değil; söylene söylene geldiğin yolmuş. 😄
Çok sevdim yazıyı teşekkür ederim 🎗
Rica ederim 🙏
Zaten varış bitiş demektir, önemli olan gidişat ve bu süreci nasıl yaşadığın.
Ben bir menzile varınca menzilin sonucunu anlatmam, ama yolda geçen her şey muhabbet konusudur.
İnsanlar da böyle...
Demek ki varmak değil, yollarda olmak değerli olan.
Harikaaaa yorum çok doğru 😃👌👏
İyi yolculuklar 🫶
varmak şart aslında. bu dünyaya Allahı tanımaya bulmaya geldik. Alakasız işlerle meşgul olup bir ömrü heba etmeye değil. sorunuzla belki alakası olmayabilir bu dediklerimin kafa açmak için de söylemiyorum ama mevzu bu.
Sizi çok iyi anlıyorum ve anladım.
Haklısınız sonuna kadar ☺️🙏
Teşekkür ederim. Size de iyi eğlenceler
Ben evdeyim. Resim alıntı.
Yolculuğu sevdiğimden bahsetmiştim.
tabi ben de detayı sonuna kadar okumayınca mal durumuna düşmüş oldum :D
Estağfurullah ☺️🙇♀️
Ay Fatmadolunay, o hissiyatı o kadar iyi biliyorum ki! 🤩 Yolda olmak, o müzikler, manzara... Bazen varışa yakın "Dur ya, biraz daha sürebilirdi" diyorum kendi kendime. 😂 Büklüm büklüm inme kısmı da cabası. Resmen yolda biriken enerjiyi atamadan bitiyor macera! Neyse, bize de yolda kalmak yakışır! 😉
Cevap
24Cevap
Varmayacaksak neden yola çıkalım
Böyle mi anladın azizim🙇♀️
😊🙋♀️
Açıklamamı okudun mu?
Devamını oku yazısı dikkatini çeksin 😊 bişiler diyossss😄
Teşekkür ediyorum 😊🙏🙋♀️☀️
Yol Eğer güzelse varmasak da olur
🙏👏
Tabiki şart giderken sağı solu izlemek güzeldir ama gittiğin yerin tadını almak daha güzeldir gadası 🤣
Evet her anın tadı başka ☺️
Şarttır evet
Yeni bir yere gidiyorsam yolculuk severim çevreyi izlemek mola vermek keyifli olur. özellikle akdeniz ege yolları deniz manzarası doğa manzarası çok keyiflidir. evet yolculuk bitşnce bel tutulması , baş ağrısı başlıyor. yeni rotalar çizmek gerekir
😊👏 evettt
Resim alıntı... detayı okuyunuz😄
Sevdiklerinizle bitmeyen uzun bir yol diliyorum ☺️☺️
Ay teşekkür ederim 😊🙏
Varış süresi 10 ay bile olsa bazı yolların 2 dk'lık hayalini kurmak bile çok güzel. 10 aylık sürenin her saniyesi insan için çok kıymetli oluyor ve hiç sıkılmadan bekliyorsun
Katılıyorum sana 👏😊
Teşekkür ederim beybisi 🌼🪷🪷
Yolculuk iyidir. Yeni yerler keşfetmek, doğaçlama karar vermek.
👏👏👏
şart tabi. aylarca spor yapıp bir kilo bile veremezsem sıçrm böyle düzene
Ne sinir bozucu ama ya
😔
Prenses koltuğunda olunca herkes yolculuk yapmayı sever
😊 Şoförler de seviyordur
Şoförlük zor ama bu yerden sonra ağrılar sizilar başlıyor
Amaçsızca gitmek en güzeli.. Hedef belli olunca tadı kaçıyor..
Katılıyorum 😃
Bende yolu seviyorum bazen güzel. müzik çalar yolu ulaştığımda olmuştur
😃🫶 bazenleri varmak ta istiyoruz. Ama yolculuk ruha şifa şifa 🙋♀️
İnanmayacaksınız ama benim de en sevdiğim şey yolculuk varmak değil ama, varınca mutlu olmuyorum 🙂🍀 Bu arada mutlu sabahlar gizli hayrandan 🙏
Ne güzel işte ben de öyleyim.
Açıklama da yazdım nedenini😄
Size de iyi sabahlar ☀️
Gizliden hayran 😄🙋♀️
En sevdiğim de kış yolculuğu. Öyle hafif bir yağmur yağacak, dışarısı soğuk arabanın içi sıcak, elinde kahve, o yolun tadını çıkara çıkara gideceksin 🙂🍀
Tabi o da güzel...
Ama ben daha çok gün batımına güneşe aşık biriyim.🫠
Gün batımı çok güzel oluyor zaten ama gün batımı doğduktan sonra direkt Güneş yüzüme vurduğu için o anı pek sevmiyorum 🙂
Gözlük tak. Güneşlik klipsini indir.
Sev sev kaçma 😄
😅😅 hatirin için sevmeyi deneyeceğim söz
😄😊
Güneşi selamlayacağım 😀
Tabiki uzun yolda gitmek ses sistemiyle flash bellekte oluşturulan şarkılarla finale kadar mutluluk hormonlarını çoğaltmak. 😁
Var mıdır yola çıkıp varmayan, yoldan çıkıp varan...
Söz hoşuma gitmişken yazayım dedim.
Ama yoldayken dinlediğin şarkı varacağın yerde seni bekleyen olduğu için haz verip seni mutlu ediyor ya ondan varmakta en az yolda olmak kadar güzel değilmi
En az yolda olmak kadar güzel 👌 evettt😉🙂
En az yolda olmak kadar güzel 👌 evettt😉🙂
Sonuç odaklı olanlar için varmak şart aama sonuca değil sürece odaklı olanlar için yol keyif. Bi de yoldaş keyifse oohh.
Evet öyle gerçekten
Ama insanların çoğu sonuca baktıkları için süreci ihmal ediyor. Ve sonuca varana kadar olan güzellikleri es geçiyor. Ve sonuç beklendiği gibi olmayınca her şey boş geliyor.
her gidişin bir de dönüşü vardır.
tutulup, iki büklüm olmaya karşın olan özlemini sıcak tut.
Yalnız manzara 10 numara
Ahhhh demi ama yaaaaa🫠
Gün batımlarına bayılırım hocam. Uzun yollarıda çok seviyorum tek sorun 11 saati aştıktan sonra mide bulantısı ve baş ağrısı
Mide bulantısı için öneri de bulunayım mı? Belki duymuşsundur !
Göbek deliğinize şöyle hava almayacak şekilde bant yapıştırın. Bu tarafa bandı da olabilir.. baş ağrısı için de arada ensenize su dökün iyi gelecektir.
İlk defa duyuyorum deniyeceğim 👌😃
Bu tarafa yazmış klavye. Bu yarabandı da olabilir diyorum 😉
Dene memnun kalacaksın.
Şart tabi yol evimiz mi 🤣
Yol , bir adet gurbet bir adet sıla azizim 😌
O nasıl laf öyle. Kendini film çekimlerinde mi sandın jshskalakdkskxkd
Aziz olan , arif olan anlar yeğeeenn😄😅
Gittiğimiz yol yol değil ama nasıl güzel misali
Yol belli ise seyahat de varislarda guzel olur
Yolda olmayı bende seviyorum
Bende seviyorum yaaa
Beendee