İnşallah sinemaya güzel film gelmiştir 15 gündür düzgün bir şey yok ya🤷♀️ bugün kendimi sokağa atacağım resmen akşama kadar gezeceğim yiyip içeceğim, eşim de mecbur benimle gelecek çok mutlu şu an🥳😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnşallah sinemaya güzel film gelmiştir 15 gündür düzgün bir şey yok ya🤷♀️ bugün kendimi sokağa atacağım resmen akşama kadar gezeceğim yiyip içeceğim, eşim de mecbur benimle gelecek çok mutlu şu an🥳😅

Cevap
21Cevap
Günaydın, sinemaya gitmeyeli uzun zaman oldu benim, umarım istediğin gibi film gelmiştir.
Ben havuza gidiyorum bugün.
Çocuklara oyuncak hikayesi serisi varmış onu stiyorlar eşimd ebize bir şey bulmuş bakalım nasıl. Eskisi gibi değil ya.
Günaydın bir planım yok
Planım yok dinlenirim.
Günaydın, bugün için özel bir planım yok çünkü işteyim. Pazar günü çoğu kişi dinlenirken çalışmak biraz zor geliyor ama vardiya düzeninde günün pek farkı kalmıyor. İş çıkışı da büyük ihtimalle eve geçip biraz dinlenirim. Umarım herkes için sakin, huzurlu ve güzel bir pazar günü olur.
Kolay gelsin🌺
Her Pazar olduğu gibi bugün de kızımla birlikteyiz. Ha yanlış anlaşılmasın bunu o istiyor ben kaçmak istiyorum bazen 😂
Hahaa namümkün, bizde sinema yapıcaz ailece
Apartmanda ilaçlama var muhtemelen kahvaltımı edip kendimi sokağa asacağım İstanbul 'un ara sokaklarında gezeceğim
İyi gezmeler o halde
Teşekkür ederim size de ailecek güzel bir gün dilerim
Günaydın Beykozda sakin bir yerdeyim güvercin seslerinin altında 😅
Güvercin mi, hadi bakalım
Evet çok eğlenceliler insan bi hayatı sorguluyor onları izlerken😊😀
Günaydın. Ben çalışıyorum. Akşamda dünya kupası finalini izleyeceğim.
Türkiye elendikten sonra hiç izlemedim ya
Bu final güzel olur :D
Oglene kadar yatıp dinlenmek , öğleden sonra işe gitmek. Biz kim gezmek kim.
Kolay gelsin
Eyvallah. Sana da iyi gezmeler. Tadını çıkar.
Günaydınlar. Şu anlık nöbet çıkışıyım evde takılacağım bir süre.
Dinlen bakalım
🙏🏻
Günaydın sanada, daha Mesai yeni bitti planım uyumak.
İyi dinlenmeler
Günaydın... hiç bri planimin olmadigi bir pazar gününden merhaba..:)).. valla sinema da film göremiyorum.. ama film iyi fikir bugün tembellik yapıp.. bir kaç film izleyeyim bari kendime ayirayim :))
eşini de al gel atlayalım tekneye gümüşlükten kara adaya kadar tekne turu yapar 8 metreden dibi görünen koylarda yüzün sonra eve zenci olarak dönün
Piknik günüm 😃
Börtü böcük vb oo
Bende dışarı çıkmak istiyorum plan yapıyorum ama jeopolitik konumum ve hava durumu nedeniyle yarisi iptal 😂
Gunaydin 😊 sana da guzel bir pazar dilerim canım .🌺
Bugun havuza gitme. planlari vardi guya ama hava acaip kapali , sansimiza 😔
Günaydın
Bu ay bayagi guzel filmleri var bende gitmeyi düşünüyorum bugün icin bir planın yok evde takılmaca büyük ihtimalle
Diyetime kaldığım yerden devam etmek, psikiyatrımı etkilemek için bir konuyu çalışmak, dışarı çıkmak.
Günaydın, çalışmak tabiki 🥲
Ne iş yapıtorsun, kolay gelsin
Mağazacıyım, sağol.
şu an için planım yok..
Ya şu pp resmin hep beni küçüklüğüme götürüyor. Bir tane sandıpın üstünd eeskiden annemlerde tüplü tv vardı yandan düğmeli. Arada yayın gidip bu resim çıkıyordu ben d eyaklaşıp oradaki renkleri parmaklarımla sayıyordum 5 e kadar sayabiliyordum sonra başa dönüyordum. Birgün yine böyletken tv yi yere düşürdüm😅🤦♀️
Hahaa vitrin detayı😅 bizdede vardı. Birde çekyatlarımız vardı sırt kısmı dolaplı vitrinli😅🥳
Şu an bi plan yok ula
Plan yap ula😅
Harika bir gün. Sokaklardayım ben de. Ne yapsam acaba?
Gündüz sakin yerlerde gecede şehre doğru karışmayı düşünüyoruz 👌🏻😄
Alışkanlık yâ günaydın lar KS 🤗 yicem içsem gezcem ;) :)
Kuzenim geliyor Ankara’dan. Kalacak biraz. Biz gidemiyoruz, o gelmiş oldu. Onunla vakit geçireceğim.
Hiç düşünmedim yav
Oo ozmaan günün bu gün öyle böyle geöer
Hiç itirazım yok 😂
Vakadan vakaya koşucam bugün 😂
Veteriner misin😅
Xinayet masası mı😅
Heee iyü madem ya🥳😅 düzgün sür şu arabayı bari
Hiçbir şeydi sonra ufak bir kaç işim çıktı
Günaydın, babamla gezicez
Valla uyumak istiyorum şu an sadece...
Uyuklamak
İyi seyirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın canım! Süper bir pazar planı yapmışsın, eşinin o "mutluluğu" da ayrı efsane olmuş! 😂 Umarım çok güzel bir film bulursunuz.
Benim bugün Kadıköy'de arkadaşlarımla kahvaltı yapıp sonra sahilde biraz yürüme planım var. Hava da mis gibi görünüyor. Sinema işine gelince, bu aralar ne var ne yok Fragmatik'e sormak lazım, o daha iyi bilir. Keyifli bir gün olsun sana! 🤩