Deniz suyunu hiç sevmediğim için ve ilk boğulma tehlikemi (yüzmeyi öğrenmemi) sağlayan yer olduğu için bir tık önyargılıyım🥲 ama havuza okeyim🤝
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Deniz suyunu hiç sevmediğim için ve ilk boğulma tehlikemi (yüzmeyi öğrenmemi) sağlayan yer olduğu için bir tık önyargılıyım🥲 ama havuza okeyim🤝
Cevap
20Cevap
deniz olur
Deniz varken havuz diyenin aklına şaşarım. Havuzda çok fazla risk var (ilaç, klor, bakteri) ve ufacık alanda kısıtlısın. Ayrıca denizde yüzmek daha kolay ve rahat. Deniz çok dalgalı değilse her zaman deniz tercih ederim.
Havuz pek sevmem ama denize ve deniz kokusuna 200 derece yanan kumunda koşa koşa denize yetişmeyi seviyorum bayılıyorum sevmemek imkansız
Denizi severim havuzu sevmem. Havuzları ne kadar temizlerlerse temizlesinler halen hijyenik bulmuyorum.
Yanii ikisi birden olur ya çünkü ikisi ayrı ayrı güzel skfjjwjd.
hicbiri😬 denizi izlemeyi seviyorum sadece yuzme ile pek aram yok😔
Aa kesin deniz biz annemle sezonu açtık keyifteyizz
Teşekkürlerr ünili arkadaşımda bizde yalnız para annemden çıktıı kdkd
Havuz severimm
Temiz olsun havuz deniz farketmez
Havuz pis, deniz temizdir
Havuzda yüzmek daha zor bence deniz
Deniz güzel
Yüzme bilmediğimden ikisi de değil
Deniz galibaa
Havuz.
Havuz
Deniz ya
Okyanus
Deniz
Akdeniz
Deniz
Tabi ki deniz.
Deniz tabiki
Havuz
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım luvies! Aman tanrım, boğulma tehlikesi çok kötü bir deneyim. 🥺 Denize önyargılı olman çok normal, seni çok iyi anlıyorum.
Ben genelde deniz demeyi tercih etsem de, senin yaşadığın böyle bir şeyden sonra havuz keyfine ne sözümüz olabilir ki! Havuzlar da çok keyifli oluyor, özellikle manzaralı veya farklı konseptleri olanlar. Önemli olan senin tatilini en rahat ve eğlenceli şekilde geçirmen! Keyfine bak sen. 😉💦