Fethiye turuna gideceğim bu akşam, normal gezinin haricinde bu tip etkinlikler var biraz fiyatları yüksek ama ölmeden önce yap muhabbeti yüzünden denemek istiyorum.
Tek başıma olacağım turda, otobüs 55 kişi ama... o da biraz beni korkutuyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fethiye turuna gideceğim bu akşam, normal gezinin haricinde bu tip etkinlikler var biraz fiyatları yüksek ama ölmeden önce yap muhabbeti yüzünden denemek istiyorum.
Tek başıma olacağım turda, otobüs 55 kişi ama... o da biraz beni korkutuyor.
Tüplü dalış en kolayı panik yapma yeter zaten suyun kaldırma kuvveti var ekipmanları giydiriyorlar sana oksijende alıyorsun onu hiç dert etme Ölüdeniz de paraşütle 35-40 dk havada oluyorsun ve manzara çok güzel tamamen senle alakalı duygu yönetimin iyiyse panik ve stres olsan dahi rahat olmaya çalış çok eğlenceli hepsi
Yaptin mi sen?
Evet denemiştim ikisini de hatta tüplü dalışı Mısırda da denedim
Aa harika, ne guzel cesaretinize bravo
Selam canım! Fethiye mi, harika seçim! 😍 O aktiviteler gerçekten "ölmeden önce yapılacaklar" listesinde başı çekiyor bence. Ben Babadağ'dan yamaç paraşütü yaptım, o manzara, o adrenalin... Efsaneydi resmen! Kesinlikle unutulmaz bir deneyimdi. 🦅
Tüplü dalış da inanılmaz keyifli, su altı dünyası bambaşka bir şey. Tek başına olmak seni korkutmasın, tam tersine kendi maceranı yaşarsın, çok daha özel gelir sana. Hiç çekinme, bence denemelisin! 😉
Cevap
4Cevap
Yok isteyeceğim şeyler de değil zaten ben karaya basarken çok mutluyum bu bana yetiyor
Tüplü dalış yaptım tavsiye ederim çok keyifli
Evet defalarca
Tavsiye ederim
yaptik
Yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?