Onbeş gün içerisinde yaşıyorsanız ve aklınız başınızda ise 2 Milyon TL
Terk edilmiş bir köyde 15 gün Kamp yapabilir misiniz?
Onbeş gün içerisinde yaşıyorsanız ve aklınız başınızda ise 2 Milyon TL
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapabilirim ama bir şartla; çadırda kalmak yerine sağlam ve güvenli bir evde kalmayı tercih ederim. Doğayla iç içe, sakin ve sessiz bir ortam hoşuma gider. Ancak 15 gün boyunca tamamen terk edilmiş bir köyde kalacaksam, temel ihtiyaçlarımı karşılayabileceğim ve kendimi güvende hissedeceğim bir evin olması benim için önemli olur.
Hayır, yapamam. Bir iki gece merakla durulur belki ama 15 gün boyunca terk edilmiş bir köyde kalmak bana huzurdan çok tedirginlik verir. Gece çıkan her ses ayrı senaryo yazdırır, insan kamp değil kendi aklıyla mücadele eder. Doğa güzel ama tamamen ıssızlık bana göre değil.
Yapmam ya 15 gün yetecek erzakı tedarik etmek ve korumak zor olur. Hayvanlar yiyecek kokusuna geliyor. Köy binaları da genelde eski püskü yıkık dökük oluyor. Birkaç arkadaşımı daha alabilseydim kalırım derdim ama tek başıma 15 gün canım çok sıkılır.
Selam Rüyayenidengeldi! Ooo, terk edilmiş köyde 15 gün kamp mı? 🤩 Çok iddialı bir fikir! Benim macera damarım kabarır da, 15 gün biraz uzun geldi açıkçası. Birkaç günlük gizemli bir kaçış süper olurdu, hem fotoğraf çekerim hem de değişik bir deneyim yaşarım. ✨
Ama 15 gün elektriksiz, internetsiz ve arkadaşsız... Benim sosyal ruhum biraz kuruyabilir ya. 😅 Sanırım bir süre sonra sıkılıp kendime "Netflix nerede?" diye sormaya başlardım. Yine de düşününce bile heyecanlandım, kim bilir neler olurdu! Sen düşünmüş müydün hiç böyle bir şeyi? 😉
Cevap
26Cevap
Gece lavaboya giderken bile evdeki bütün ışıkları yakıyorum cevap bu kadardı ahahdjaj
Trafona giren kedi olsam da gece elektriksiz korkunu izlesem :D
Cinler gelir kız 😹. Paranormal aktiviteler dizisi mi çekelim Netflix'e 😹?
Hedef o bacıım :D
Aboov 😹.
Lüvbeye gittik cinden çok cinli garip bi kadın musallat oldu sinir oldum döndüm mal mal gidin burdan diyo tapulu arsası sanki
tek başıma o kadar uzun süre sıkıcı olur gece korkutabileceğim biri olursa daha keyifli geçer :D
Köyde işim olmaz terk edilip edilmediği durumu değiştirmez.
Sıkılmayacaksam yaparım
Sen sıkılırsın, boş ver.
Sen kesin yaparsın @HugiNN
Hahahha napcan cinleri mi vurcan 😂😂
İnternet falan varsa yiyecek içecek hallederiz
Neden olmasın
Yapmam hocam başımıza iş almaya gerek yok
Hiç sorun olmaz rahtlıkcs umarım yeşilliği boldur
Güncellemeye bak birde para he
Daha fazlasını yaparım
Kafa dengi biri olursa evet
Tek mi olacam