Her dağın arkası, şayet dağın tepesinden bakarsan büyüleyici bir manzaraya sahiptir. Ha sen eteğinden gidip bakarsan pek bir şey anlamazsın bence ehehe
Güzelliğini öyle saklıyor demek ki, ya da karanlığın ardından gelen aydınlığın gizemi bu.
Dağın kendisi bile harikayken benim sorduğum soru da yanii fjkckps
Güzel bakış açısı ve güzel cevapp
Hayır o değil ama benim koyduğum pixel düşünce kaybolduğu için onu cin olarak 'belki' kabul edebilirim 😂 Sonraki soruma koyucam artık orada ararsın cinimi bfjcjd
Ardında ki manzaraya gerek yok ki kendi yetiyormuş 🥳
Amacım oydu 😂 Ama pixel düşünce gizli olan cinim iyice gizlenmiş pixelin düşeceğini hesap edemedim, çok üzüldüm bi dahaki sefere o kadar küçültmicem kaybolmasın diye 😂
Püskevit olan cin mi yok essahlı cın mi... Tam olarak nasıl bir cin arıyoruz he hı hi... Fotoğraf cok iyi yalnız.. Manzarası vardır illaki ama ben bol ağaçlı olan kesimleri çok severim.
Bolu dağı tüneli bazen kapandığı için dağ üstünden geçmek zorunda kaldım birkaç defa ve adam akıllı koruma yok yolda, yanlışlıkla sol derken sağa kırsan kurtarana kadar dağdan yuvarlanmış olursun direkt ölüm tuzağı. O yolu genelde tırcılar kamyoncular kullanıyor. Hem korkunç hemde manzarasıyla harikulade bi yol görmen lazım. Tabii tünel kapanmasın çünkü çok tehlikeli ama orada araç sürmek de ayrı keyifli 😅
Öyle valla ya da arabayı kenara çekip manzarayı izlemelik çünkü yolun bi kenarında mekanlar var kebapçılar lokantalar falan kenara çekip mola da verilebilir
Soruna gelince, bence her dağın arkasında bir manzara mutlaka vardır! Hatta bazen o manzara, dağa tırmanırken geçtiğin yolun kendisi olur. Önemli olan o yola çıkmak! 😉