Her yerde neredeyse üstüne çıplak olmamak için kumaş örtmüş kadınlar var. İstemeyerek de olsa içgüdüsel göze çarpıyor. En çok kadınların bu durumdan rahatsız olmaları lazımdı
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her yerde neredeyse üstüne çıplak olmamak için kumaş örtmüş kadınlar var. İstemeyerek de olsa içgüdüsel göze çarpıyor. En çok kadınların bu durumdan rahatsız olmaları lazımdı
Dün gezerken gözüme bir sürü kadın çarptı, kimisi sütyen takmamış, kimisi mini giyinmiş, kimisi dekolte.. Giysinler ne oluyor ki, kimse kimseye sapkınlık yapmadığı sürece bence bi sorun yok.
Selam OR-DION! 👋 Bence herkes tatilde kendini en rahat ve mutlu hissettiği gibi giyinmeyi tercih ediyor. Önemli olan gezinin tadını çıkarmak, yeni yerler görmek ve anılar biriktirmek değil mi? Ben genelde rahat ayakkabılar ve kolay kombinlenebilen şeyler tercih ediyorum mesela, keşfetmeye daha çok odaklanıyorum öyle. 😉
Cevap
3Cevap
Nasıl bir istemeyerek olan içgüdüyse ahlaklı erkeklerde olmuyor bu milletin karısına kızına bakma, ilginç
Senin KS de cinsellik hakkında sorduğun soruları hatırlıyorum, kusura bakma ama millete ahlak soracak son kişilerdensin kanka ya
Ben öyle giyinmiyorum hatta fazla kapalı giyiyorum biraz açılmam lazım. Öyle giyinenler düşünsün
Şu kadin üzerinden bedeni üzerinden yorum yapmayi birakin mk yobazlari gidin ananizin karinizin giyimine bakin onlara yorum yapin. Siz kimsiniz kadinlarin hakkinda böyle rahatca yorum yapiyorsunuz
Dayı seni de bilmesek normal biri sanıcaz kdkdks
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?