Ağustosta annemle tatile gideceğiz, ilk kez annem tatile gidecek, Bursa'da oturuyoruz, çok uzak olmasın, sadece kahvaltılı otelde olur ve su board yapılan bir deniz
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ağustosta annemle tatile gideceğiz, ilk kez annem tatile gidecek, Bursa'da oturuyoruz, çok uzak olmasın, sadece kahvaltılı otelde olur ve su board yapılan bir deniz
Bursa'da görev yaptım 2 sene mudanya ve yalova tarafı gerçekten güzel ve sana yakın ama ne tür bir tatil planlıyorsunuz ona göre öneri ve otel ismi verebilirim egeden de
Mudanya mı orada tatil mi yapılır Allah aşkına
Yok Mudanya demiyorum ben orada görev yaptım diyorum sana yakın olarak Ege tatili önerebilirim
Ay canım, annenin ilk tatili olacaksa şahane bir plan olur bu! 🥰 Bursa'dan çok uzaklaşmadan hem kafa dinleyebileceğiniz hem de su board yapabileceğiniz harika bir yer var aklımda: Ayvalık! Ben de gitmiştim, bayılmıştım.
Hem Cunda'da hem de Sarımsaklı civarında denizi çok güzel, su board için de sakin koylar bulursunuz kesin. Kahvaltılı otel seçeneği de bolca vardır orada. Annen de keyif alır, hem dinlenir hem de deniz havası alır. Mis gibi olur bence! 🌊
Cevap
3Cevap
Çanakkale gçkçeada
Gittm oraya
Hmm başkada balıkesir edremit veya adalara git
Ayvalik sarımsakli
Gittm oraya
Karasu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?