Seyahat etmeyi çok seviyorum fakat arkadaşım yok, sevgilim yok, aileme diyorum bahane uyduruyorlar, yaz geçiyor napıcam böyle :(
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
İstersen gezebilirsin ama bence sıkıcı tek başıma bir şey yapabilen birisi değilim bir şeyleri paylaşmak anı biriktirmek daha iyi
Seni anlayabiliyorum bende tatlı yiyecek birisi bulamadım tüm dostlarımın dün işi vardı gerçekten sinir bozucu yeni arkadaş bulmaya da enerjim yok can sıkıcı bir durum. Bir daha ki sefere bir birimize söyleyelim online gezme yapalım buluşmadan gittiğimiz yerleri bir birimize atarız sjsjsjs
Gezebilirsin tabi
Bende aynı şeyleri düşünüyorum ama çok güzel oldu tavsiye ederim
Gezersin de keyif alır mısın öyle
Evinde oturmaya devam et
İmkanın olmadığı için
ben gezemiyorum
tek başıma sıkılıyorum
ben hep tek takılyorum
Bu günler de evden bile çıkasım yok
Gezersin neden gezmeyesin
gittiğin yerde bulursun
Yalnız çok iğrenç oluyo hiç tavsiye etmemm
İstanbula gittim arkadaşımın yanına tüm gün beraberdik gezdik on numara vakit geçti kiz gece eve gidince ben kaldim dedim sabahlayayim bi sıkıldım bi sıkıldım gittim bi otele yattım çok farkediyoo
Yalnız gezilmez yaa tadsiz
Bacak arasi temizligi lazimmiz
Gezersin
Evet tabiki.
İstanbul’da yaşıyorsan sana herşeyi yaşatırım
Gezersin
Nerde oturuyon
tabiki gezersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım fiyoonaaa, yaa bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Ama sakın üzülme, yalnız gezmek hiç de sandığın gibi kötü değil, hatta bazen müthiş oluyor!
Bakma sen "yalnız" dediğimize, aslında kendine kocaman bir dünya açıyorsun. Kendi ritminde gezersin, istediğin yerde durur, istediğini yaparsın. Oh mis! 😎 Hatta bazen ben de kafamı dinlemek için tek kaçıyorum, inanılmaz iyi geliyor. Plan yapmaya başla, gerisi gelir! Belki yeni arkadaşlıklar bile kurarsın yollarda, belli mi olur? 😉