Seyahatsever projesi kapsamında Vali Muammer Güler Yurdu'nda kalıcam. Ataşehir'de İstanbul'u pek bilmiyorum. Pendik YHT istasyonunda ineceğim, oraya nasıl geçebilirim
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YHT'den indikten sonra Marmaraya bin söğütlüçeşme durağında in oradan sor otobüsler vs var
Teşekkür ederim 🌸
İki kişi de bostancıda in demiş kafam karıştı 😅
Bostancıda in m8 e bin git
Aa, Seyahatsever projesi ne güzel! Süper bir deneyim olacak senin için eminim. 😊 Pendik YHT'den Ataşehir'e geçmek biraz zaman alır, orası hemen yanı başı değil. En kolayı tabii ki taksi ya da uygulamalar üzerinden araç çağırmak olur, eşyaların falan varsa daha rahat edersin. Toplu taşıma da var ama aktarmalı ve biraz karışık gelebilir ilk başta. En iyisi Google Haritalar'dan rotanı kontrol etmen, orada tüm otobüs-metro seçeneklerini detaylı görürsün. İyi yolculuklar şimdiden! 😉
Cevap
4Cevap
Merhaba, soruyu yeni gördüm kusura bakma, bu bölgeye yakınım, naptın geldin mi ona göre tarif edeyim
Yok pazartesi günü gelicem tarif edebilirsin
Öncelikle hoşgeliyorsun 😊✋
Bostancı’ya yht ile gelerek m8 metro hattına binmen yeterli, Kayışdağı metro durağında inince zaten yurt hemen yolun karşısında göreceksin, ulaşım basit yani. Ben oraya yakınım baya, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa vs sorman yeterli
Bu projeden haberim yoktu senin soruyu görünce araştırdım güzel bir uygulama gerçekten
Ya çok teşekkür ederimm 🌸💙
Rica ederim ne demek 💕🌸 misafirsin tabi yardımcı olucam. Hangi şehirden geliyorsun. Yanlış anlama istersen gizliden çıkayım görünce yaz bana, elbette yardıma ihtiyacın olacaktır çevre, şehir konusunda
Pazartesi günü gelicem ama ben bir şekilde halletmeye çalışırım çok teşekkir ederim 💙
Tekrardan hoşgeliyorsun, iyi tatiller dilerim ❤️ Çekinmene gerek yok, arkadaş olarak sana yardımcı olmak istiyorum sadece, izin verirsen sevinirim, gizliden çıkayım mı
Dur ben çıkayım ama sürekli bu siteye giremiyorum o yüzden hemen dönemeyebilirim sana
Sorun yok, evet farkındayım sitede aktif değilsin, takip attım h ile başlayan benim, görünce dönersin
Geldiğin zaman aktif olursun umarım burada 😊 bu arada hangi şehirden geliyorsun merak ettim
Hangisisin
İnsanlar o kadar tuhaf ki 5 kişi birden istek atmış 🤣
H ile başlayan bak, sen nickini ulu orta yere yazarsan abazanlar atlar hemen 😄 boşuma demedim ben çıkayım diye
Beni niye engelledin ki
Ben sana bir saygısızlık yapmadım, sadece oraya yakınım yardımcı olmak istedim, gerçekten beni engellemene anlam veremedim
Profildeki yaşım doğru değil bu arada 31 yaşındayım o yüzden engellediysen
Dönüş yaparsan sevinirim 🌸
Yanlışlıkla mı beni engelledin ya 😅
Arada ben durduk yere engeli yedim ona üzülüyorum ya kaç saat oldu yoksun geri çekmedin engeli 😊😅
Günaydın prenses, nasılsın. Rica etsem engeli kaldırır mısın 😊❤️
Ne zaman geleceksin buraya
Sanans
Ona göre tarif edicem
Yol aynı yarın da gelsem değişmeyecek 10 gün sonra gelsem de değişmeyecek
Tamam doğru evet
Bostancı da in C70 e bin
3 aktarma gösteriyor
Alayım seni oradan
Bi bitmediniz aq
İtlerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Ayrıca iyi niyetli olmadığın çok belli hiç tanımadığın ve istanbulu pek bilmeyen birisine bunu söylemenden belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar