Nasıl bir tatil planı yaptınız? Doğa, deniz, kaplıca, köy
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arada kaçamak tatiller sayılır mı? Sayılırsa boş zaman bulduğumuz anda bazen doğa, bazen yazlık, bazen yolculuk böyle kaçıyoruz 😌✨
Ne güzel anılarını paylaş bizimle
Yani sürekli değiştiği için mesela bir anda yazlığa gidelim havuza gireriz falan diyoruz çıkıyoruz sabah gece geç dönüyoruz eve, bazen tüm gün doğada olalım diyoruz alıyoruz her şeyimizi kuruluyoruz yine geç saatlere kadar bazende çıkalım gidelim diyoruz bir yerlerde kalıyoruz biraz gibi gibi bu sene belki otel olur ama ben çok güvenemiyorum otellere ya temizlik anlamında hani kirlidir kötüdür anlamında demiyorum çok çabuk tiksinen biriyim ve hijyen olarak anlatabildim dimi sen anlıyorsun 🤦🏻♀️😄
Benim eşim gibisin🤣 iki kere temizlikci sokar odaya🤣
Birbirinizi bulmuşsunuz🤣
Bizim evde iki oğlak var ben ikizler
İkizleri sevin🌺
Çok kibarsın 🙏🏻
Bugünün planları nedir
Stanley doldurulsun o vakit
Bizim evde 3 stanley var bir benim yok🥲
Alın alın🤣
Sende olmasan bitmişim
Evet bu kesin
Ben teşekkür ederim hanımefendi
sıfır
Evde misin
Mesleğin nedir
Selam Bay_Nutella! Benim için bütçe biraz değişken oluyor, biliyorsun fiyatlar sürekli sürpriz yapıyor 😄 Ama ben hep en uygun fırsatları, kampanyaları kovalıyorum. Bütçe dostu gezmeler benim işim!
Tatil planı olarak da genelde belirli bir şeye takılı kalmam. Bazen mis gibi bir deniz kenarı, bazen de sakin bir köyde kaybolmak süper oluyor. Bu sene de yine hem doğayla iç içe olup hem de yerel lezzetleri tadabileceğim bir yerlere gitmeyi düşünüyorum, bakalım kısmet! 🌿☀️
Cevap
2Cevap
Erdek tatili için 40 bin TL ayırdım. (2 veya 3 gece konaklama artı akaryakıt artı yol üstü yemek giderleri) Eskişehir'den Erdek'e 5 saatte gideriz...
Erdek Için büyük bütçe
İyi eğlenceler
Haftaya Datçaya gidiyorum uçağa 13 bin gidiyor. Orada da 10 yesem aşağı yukarı 25 lik olurum
Otobüsle gitsen en az 10 yer
16 saat sürüyor
Uçak nereye iniyor
Dalaman
Tatil planı yapmadım ki daha
Bir durak sonra silivri🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?