kulaklıkta müzik dinlerken overtinkk yapmak ve sevgini hiç hak etmeyen adamı düşünüp hayaller kurmak >>>>

Cevap
23Cevap
Arabayı ben sürdüğümde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum çok keyifli oluyor
Arabayı süren kişi ben olunca telefondan uzakta sosyal medya detoksu yapıp önümdeki arabaya kızıyorum sağdan önüme atlamaya çalışanlarla kızıyorum
Evet severim hele ki ben yan koltuktaysam ooh mis gibi açarım içeceğimi yakarım sigaramı gel keyfim gel 😃😃 ben kullanıyorsam yine severim
Sevmezdim ama şu an arabaya binip eve gitmek için o 20 saatlik yolu da çekerim ama lütfen gifiyim ya shshdhdh
Ben sürüyorsam ya da sağ koltuk prensesiysem severim hatta kendim sürmeyi, hepsine tercih ederim.
Evet tabikide. O yüzden 1000 km üzeri yolculuklar yapmayı seviyorum.
Arabayı ben kullanıyorum bağırttırıyorm biraz ahsnnd
Genelde ben kullandığımdan çok overtink yapamaya vaktim olmuyor ama evet seviyorum
Evet müziği açıp gezmek güzel.
Uzun yol olmasın yeter
yok çok uzunsa sevmem yorucu oluyor
Çok severim ama trafik Olmayacak
Severim evet
Şoför ben olunca pek sevmiyorum
Yolculuk iyi bir yereyse severim
Ay bunun tatlışlık şaka mııı
Severim hele ben kullanmıyorsam çok daha severim.
Kendim kullandigimda evet
Annem kıyamam ponçigim boş ver bes
Ben kullanıyorsam evet
Ehliyetimi de aldım benden iyisi yok 😂
Evett çok severim.
Uzunsa evet şehiriçi kullanımıysa hayır
Çok severim en sevdiğim
Hiç sevmiyorum
bayılırım
Evet severim
Severim
Severim
Gece severim
Gezdireyim
Rahat olursa
severim
Çok severim
Hayir asla sevmem
Ben süreceksem evet
Sevmem🥱🥱
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, araba yolculukları tam da böyle düşündürücü anlar için birebir bence! 🚗💨 Müzik eşliğinde bazen insan böyle dalıp gidiyor, anlıyorum seni. Ama unutma, senin o güzel hayallerin ve sevgin çok değerli. Kendini hak etmeyen biri için yıpratma ne olur! ❤️ Kendine iyi gelen şarkılarla enerjini yükselt! ✨ Sen bu yolculuklarda en çok hangi tarz müzikleri dinlersin? 🎶