Kız arkadaş yok. Yalnız gitmek sıkıcı. Gay biriyle tatile çıkmak nasıl olur bir kız için?
8 sa
Cevap
19Cevap
Gy olanın gerçekten öyle plduounu anlamakta zor ama onun da pasif olması lazım aktif olana denmez zaten belki B de olabilir bunu bilmeden çıkmak veya çıkınca da yürümeyeceğinden emin olmak laızm
Kendimle ilgili deneyim konusunda bişey anlatırdım da buradan linç yerim 😅
Anlat
Türkiyedeki gayların yarısı gay değil. Kızlarla yakınlaşabilmek için taklit yapıyorlar. Öpmeyi dene bakalım nasıl rolden çıkıyor da erkekleşiyor 😂
iyi fikir. Gay olduğuna eminim ama kontrol etmek istiyorum. Ama rol yaptığını nasıl anlarım
Baş başayken hiç birisiyle öpüşüp öpüşmediğini sor. Evet de hayır da derse tecrübe kazanmak için güvendiği bir mesela yakın arkadaşıyla öpüşüp öpüşmeyeceğini sor. Sonuçta güveniyorsun ve aşk yaşamayacaksın, ayrıca aranızda kalacak de. Öperdim derse gay değildir rol yapıyordur. Şahsen bir erkekle asla öpüşmezdim. O da gerçekten gayse bir kızla asla öpüşmez. Zaten öpüşürüm diyorsa sözde tecrübe olsun diye seks de yapar. Gay taklidi yapanlar da böyle bahanelerle kızları yatağa atıyor zaten.
Bilmem belki de onları yollarından çevirebilirsin 😁
Gerçek gay asla kadın görüp yükselemez
Onunla birgün buluşup bilerek öpüp sarılıcam ne tepki verecek diye kontrol edicem
Yılbaşında falan gezmeye çıkmıştık beraber iyi anlaşıyorduk. Bana karşı hissleri yok ondan eminim ama bilmiyorum öpüp sarılırsam benden soğur mu? Onu testetmek için yapicam aşık olduğum için değil
onlarda grup yapar
Anlaşırız önceden 1 hafta zor mu dayanmak?
toplu acıtmazmı seni
Ben bakireyim hiç cinsellik yaşamadım. Amacım o zaten. Cinsellik yaşamadan biriyle tatil yapmak istiyorum
kanama olur
Yapmak istemiyorum diyorum kanar diyor 😂
umrunda olmaz kantma onlar için onur
Ben cinsellik istemiyorum ama ne kanamasından bahsediyorsun?
yaaprlar grupta araya sokarlar ağız arka ön üçlü giriş
Tövbe tövbe. Kaç kere anlatacam? Grup ne? Öpüşme bile istemiyorum. Grup nereden çıktı?
Cinsellik istesem hereto erkekle çıkardım tatile neden gay isteyim ki
gay herşeye acık
Adı üstünde gay. Erkekle yapıyorlar. Beni arzulamaz
öyle deme tren yapıyorlar
Birini tanıyorum 1 senedir. Kadın gibi giyiniyor davranışı da öyle. Pasif gay olduğunu bilsem çıkarım. Benden bir kez straponla ona şey yapmamı istemişti. Gay mi emin değilim
öyle kızlzrın güvenin kazanıyorlar
Onun gerçekten pasif gay olduğunu anlamak istiyorum mesela bilerek sarılıp öpsem etkilenmezse gay midir?
kalkar sana değer alttan
Sadece gayse iyi biseksüel çıkarsa
Gece erkekliği tutup mikmesin sonra seni
Erkekliği tutsa seni * emin ol.
Seni miker
orada olan ben değilim yapramm
Sennonu o seni işte anla
Zorla mi bana yapacak? İstemiyorum dedim ya. O isterse de yapmam. Cinsellik olmadan tatil olmaz mı? Bu erkeklerin kafası neden böyle?
Hahaa yani erkege yurursun
Bir tanıdığım var kadınsı giyiyor ve kadın gibi nazlı ve kibar. Lgbtli ama gay mi bilmiyorum biseksse olmaz ondan
Yani kendini kadin gibi hissediyor
Öyle biri olmadığına eminim. Boş bir soru.
Gay heryer dolu neden yok?
Yok öyle bir şey ayol!
İnanmıyorsan inanma seni ikna etmem mi gerek
İkiniz de erkek ayarlamaya çalışırsınız :)
Birbirinize anlatırsınız bumu olsun su mu olsun diye :) ama KS de tatil arkadaşı bulursun
Öyle şey isteseydim hetero erkekle çıkardım. Yatak ilişkisi istemiyorum o yüzden gay erkek daha mantıklı geldi
Sana göre mantıklı ise bizlik bir şey yok ama yine de kendine dikkat et :)
O erkekte sen olursun tabi erkeksen
@Asjskskskls?
O gay taklidi yapip çakmasin mi
karşılıklı tatminli olur
Gerçekten gay ile mi gideceksin
Seni de verir birilerine
Gay olduğuna emin misin
Varsa banada ayarla gay arkadaş sarar kafa
Yaz dizisi tadında olur
Üç kız yani
Sende gel 4 kız olsun
Ben sapına kadar erkeğim
Saçma
Risk yok gibi.)
Gaymi
Olur bencee
harika olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bence harika bir fikir! 😍 Yalnız gitmek sıkıcıysa ve kız arkadaş da yoksa, gay bir arkadaşla tatil yapmak çok eğlenceli olabilir. Hem kafa dengiyseniz, dedikodu da yapar, bol bol kahkaha atarsınız. Üstelik stil tavsiyelerinde falan da senden iyi olabilirler, kim bilir! 😉 Güvenli ve keyifli bir yolculuk olur bence.