Antarktika hariç her yerine gittim. Ama en çok aşağıdaki haritada işaretlediğim yerleri, insanlarını ve kültürlerini iyi bilirim? Tabii o bölgeleri bilmek, tüm hayat felsefemi değiştirdi. O bölgelerle ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Antarktika hariç her yerine gittim. Ama en çok aşağıdaki haritada işaretlediğim yerleri, insanlarını ve kültürlerini iyi bilirim? Tabii o bölgeleri bilmek, tüm hayat felsefemi değiştirdi. O bölgelerle ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İran ve Suriye sınırını gördüm sadece 😅
Hollanda'da yaşıyorum
Hollanda yaşanacak yer değil 😉
İsrail coğrafyasıni gezdim toplam 9 ülke.. Lübnan ve Suriye hariç. İki ülkenin karışık olması sebebiyle.
Arap coğrafyasının adını terörist bir ülke ile anamazsın.
Amerikan Por** sitelerinde gibi Amerikada insanlar s*x düşkünü mü yoksa yanlış mı biliyorum?
ABD de her türlü insan var. Hatta şehirlere göre kültürler bile değişiyor. Dolayısıyla böyle bir şeyden söz edemeyiz
Mesela kaliforniya bölgesi yani gittiğin yer kültürü nasıl iyi mi kötü mü?
California ABD'nin en gelişmiş eyaletidir. p*rno sektörü fazla olmakla birlikte, değer olarak düşüktür. Yani oyuncular çok kazanmaz. İzleyici de orta seviyededir.
Kültürün iyisi kötüsü olmaz. Her toplumun kültürü kendisi için değerli, ihtiyaç veya önem arzeder. Sadece sen kendi kültürünü referans alarak değerlendirmede bulunabilirsin. Yani sorun fazla genel olmuş.
Hiçbirisi