Çok büyük bunaldım. Üniversitede mal gibi evde yattım internetten dizi izledim 22 yaşındayım şu an. Üniversite mezunuyum arkadaşı beklemeyip kendim mi seyahat etsem, konsere gitsem vb. zevk alır mıyım öyle
2 gü
Cevap
4Cevap
üniversitede dışarda gezenlerle arkadaşlık kuraydın ya
Zaten istediğim bölüm değil diye hevesim yoktu. Sonradan aklım başıma geldi ama gezen kızlar vardı onlarla takılabilirdim
Üniversitenin son haftası bir kızla tanıştım. Bu hafta okula birlikte bir şey için gitmeyeni planladık o biraz farklı duruyor benim sıkıcı arkadaşlardan. Onu kafalarsam gezeriz skskdkf
Çok pişmanım aşırı
Ben muhafazakar bir çevrede doğdum baya muhafazakar hemde ama hevesim var gezmeye görmeye sosyalleşmeye. Üniversitede ortamı çok inceledim aslında benim gibi gezen tipler çok dışarıya dönük rahat tiplerdi ben öyle tiplerle de anlaşamıyorum
Kendim gibi birisini bulamıyorum bir türlü
Evet. En güzel yaşlarım çöp oldu
Hshsjdjdı aslında öyle bir planım vardı da sonradan gözümde büyüdü 4 sene daha. Şimdi gezmeye eğlenmeye başlamak istiyorum gerekirse tek başıma. Bir şekilde sosyalleşirim insanlarla. Üniversite yıllarında alına keyif gibi keyif almaz mıyım
Anestezi teknikeriyim. O da bktan. İl dışında daha güzel bölümler tutuyordu göndermedi ailem. Ailemde baskıcı hayatı onlar da bana zindan ediyorlar
Mezun oldu yazısının sisteme düşmesini bekliyorum direkt özel hastanelere başvurup üni de yaptığım aptllıkları yapmayacağım
İş bulmakta zor
Evet zor artık şanslıysam bulacağım bulamazsam. Çevrem sadece benim gibi anestezi teknikerleri mi olur hemşire arkadaşım falanda olur mu sksjdkfj saçma ama dışarıda ki arkadaşlarım mühendis öğretmen hemşire falan hep daha kafa geliyor onlar bas
Bana
Koca Ankara dan bende bulamadim
Sorma yaaa. Bende İstanbul dayın
Sehir ne kadar büyük olursa olsun bulunmayinca bulunmuyor
Ailenin yanında mı okudun ayrı mı
Ben uni okumadim yalnizim en yakin arkadaşım da sildim
Simdi bugün baya yakin biri denk geldi ayni parkin etrafindayiz kizla buluşmadi sonra dedi bende direkt sildim instagram dan seven buluşur zaten snpten instagram a tasidik saniyesinde sildim
Paraları yoktır belki
Sanmam tembeller
Ksden bul sende kız buluşması yaşayan harika insnalar var erkek demiyorum erkelerlerin amacı belli
Burada tatlı başarılı hayat dolu kızlar var
Kızlara okeyim. Sanal arkadaşlarım var buradan olmasa da. Güvenilir insanlar çıkıyor ama burada kızım deyip erkek ya da lez çıkıyorlar
İşte onu anlamakta hemen olmuyor zaten kendilerini belli ederler
Lise döneminde sanaldan tanıştığım kız arkadaşlarım var. İstediğim gibi kızlar aslında ama üniversitede dağıldık. Onlarda mezun oldu bu yıl. Bir de belki saçma ama lise döneminde derslerimiz aynıydı onlar gerçekten iyi yerleri kazandı ama ben çok kötü yere gittim beğenmezler diye düşünüyorum artık beni
Ya kıyas yapma lütfen amaç birişkye güzel vakit geçirmek haset yapacaklarsa zaten eğlenmeyi bile becermeyenfir
Haset mi neden kıskansınlar beni. Berbat bir yerden mezunum ailem aşırı baskıcı şu yaşa kadar fanusta büyüdüm sanki
Ya yaparlarsa diyorum yani haset yapmak için biliyorsun illa bir şey bulurlar saçın başın gibi
Dene şansını ulaş onlara
Aslında eskisi gibi KS buluşmaları etkinlikleri olsaydı gider eğlenirdik tüm gelen üyelerle
Yok ya benim burada 10. Senem falan ben gitmem şahsen buraya güvenmem
Aslında birisine yazdım bir şeyden dolayı tebrik ettim o da sevindi bence kendi sordu nasılsın diye mesajıma tam 2 hata olmuş bakmıyor. Eskiden öyle değildi
Öyle değil kız
Organizason oluyor duymuştursun
Güvenli şekilde herkes birlşkte ilerliyor tur misali
Sinema yenmek konser sonra röportaj dağılıyorlar
Bende de aynı sıkıntı
En azından benim yaşlarımı güzel geçirmişsindir
Ne gibi
İstersen vaktin varsa yziim :)
Tabii sen bilirsin
Hangi şehirrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Tembel arkadaşlar yüzünden evde oturmak ne kadar sıkıcıdır, tahmin edebiliyorum. Ama sakın onların tembelliği senin hayatına engel olmasın! Kesinlikle tek başına seyahat et, konsere git, dilediğin her şeyi yap.
Ben sana diyeyim, yalnız gezmek de bambaşka bir keyif. Kendi hızında, kendi istediğin gibi takılıyorsun. Bence hiç düşünme, direkt dene! Belki de yeni insanlarla tanışırsın, kim bilir? Ne kaybedersin ki? Hadi bakalım, çık dışarı! 🚀