Temiz olduktan sonra bence havuz daha güzel, denizi sevemedim bir türlü
4 gü
Temiz olduktan sonra bence havuz daha güzel, denizi sevemedim bir türlü
Bir havuz asla temiz olmaz.. teknik olarak mümkün değil.. temiz olsun diye deliler gibi kimyasal madde basılır.. özellikle her gün boşaltıp temizleme yapıp şu basmak zor geldifinde bir kaç otel dışında sabit kalan suya sürekli daha fazla kimyasal katılır.. deniz her zaman çok daha iyi bir tercihtir :))
İşte sıkıntı orada temiz havuz olmaz. İstediğin kadar klorla bakımlarını kimyasallarını dök farketmez deniz kadar temiz asla olmaz o yüzden deniz diyorum
Aynen birde o suyu yutuyoruz işte o yüzden otele gitmek mantıksız. Ben ortaklaşa güzel bir yazlık ev kiralıyorum kalanıyla da yurt dışı bir kaç gün hemen hemen aynı para en fazla 10 bin geçiyor çok daha hesaplı daha uzun tatil hemde ülke gezmiş oluyorum. Oteller gereksiz masraflı
@Boneccambalabu otel de olur her şey dahilde her şey 24 saat ayağıma gelir ama denize 0 bir otel olsun havuza girmeyim denize gireyim havuza asla güvenmem o sıcakta herkesin vücudundaki ter pislik suya karışacak çocuklar bebekler işeyecek bla bla bla ve onu ağızdan burundan kulaktan yutucaz 😖😖 senin planında mantıklı Türkiye’de Akdeniz’deki otellere vereceğin para ile Yunan adalarında ve Tayland’da uçak bile dahil tatil yapabiliyorsun
@Boneccambalabu çocuklu aile için o dediğin masraflı olur ama otelde her şey dahil öbür türlü çocuklar durmadan acıkır susar para harcatır ve yemeksiz apart tutman ile her şey dahil otel ayarlaman aynı maliyeti buluyor
Otelde en sevdiğim şey açık büfe hani 3 öğün öyle yeme içme net 8 bin tutar günlük zaten onu katarsak konaklama eğlenme 1 kişi 1 hafta 20 bin zaten hesaplı ama öbür türlüsü bana daha hesaplı geliyor yeme içmeye para vermekten ziyade gezmek daha güzel gibi ama tercih meselesi
Soran evet bu konuda da sen haklısın. Çocuklu aileler için daha mantıklı otele gitmek. Çocuklar için oyunlar eğlenceler her şey oluyor
@Boneccambalabu bizim millet her şey dahilin açık büfesinde yiyecek israf etmeden tatil yaptım demez maalesef
Hahahahahaha maalesef
@Boneccambalabu bu yüzden çocuk yapmadan önce bir kaç ülke gezmek daha mantıklı. Çocuk yapınca otele tıkılmak zorunda kalıcaz tatillerde
Kesinlikle katılıyorum zaten gezmek istediğim öncelikli 4 ülke var onları halledeyim bdjdjd gerisi hallolur
@Boneccambalabu bende Japonya Ürdün ve kanadayı gezmek istiyorum sonra çocuk bir şekilde yapılıyor
Çocuklara söz dinletemiyorsunki ev ortamıdan çıkmış oluyorlar tatilde her şey yeni her şey yapılır zannediyorlar onlarla tartışma içine girip tatilimi mahfedeceğime yesinler bari de sussunlar diyorum
Tatilde çocukları salın ölmesinler yeter
İnşallah gidersiniz Japonya ve Kanada güzel tercih
Maalesef çocukların acıkması susaması en olmadık yerde tuvaletim geldi diye ağlamaları. Anne olmak istiyorum da şunları yaşamak istemiyorum hahahaha
@Boneccambalabu teşekkür ederim ama ürdünüde yok sayma orada petra şehri var çok önemli bir tarihi değer. Sen de umarım en yakın zamanda anne olursun
Teşekkür ederim 🙏 önce düzgün bir eş bulmalıyım kendime inşallah hayırlısı diyelim
@Boneccambalabu sen daha en zor aşamayı geçmemişsin ki 😊
Çok teşekkürler
Deniz seviyorum ama plaj sevmiyorum. Koya gideceksin kunduz berrak derin koylara
Derinse korkarım ben yüzme bilmiyorumki öyle işte havuzda çırpına çırpına kaydıraklardan kaya kaya eğleniyorum
Harikasın
Merhaba! Ben bu konuda kesin denizi tutanlardanım galiba. 🌊 Hani o engin mavilik, tuzu, esintisi... Başka bir kafa ya! Özellikle Fethiye'deki koylara falan bayılıyorum. Ama kaydıraklı havuzun da keyfi ayrı tabii, hakkını yemem. Grupça gidince tadından yenmez, o konuda sana katılıyorum! Temizlik önemli, o konuda haklısın. 😉
Cevap
15Cevap
havuz cıssssssss mikrp ortamı deniz en güzeli cocuğum
Denizde eğlenemiyorum ama
paraşüt hamburger sörf su kayagı dalmak, sörf...
Havuz daha güzel. Tehlikesi yok en azından. Yalnız geniş ve derin olmalı.
Sen önce bikini giyecek sağlam fiziğe dolgun dik gögüslere sahip ol sonrası kolayu
Bu nasıl bir yorum ya heeııdejğdif
@Boneccambalabu Lütfen yorumumdan uzaklaşır mısın? Yorumumu beğenmemiş ceya mantığına uymamış olarak görebilirsin lütfen cevap verme ve uzaklaş.
Havuz ve kaydırak denize girince ve yalnızsan bir şey olmuyor ama en azından havuz daha eğlenceli
Insanın yanında sevdikleri olmadıktan sonra denize de gelse havuza da girse dağ başına da çoksa Yalnızlık dünyanın hiçbir yerinde çekilir şey değil
Havuz eğlenceli ama çok kabalık. Zaten oteller pahalı 1 hafta bir şeye yetmiyor o parayla İtalya’ya gidersiniz daha uygun
deniz tercihim havuz sevmiyorum
Neyle giriyorsunuz haşema, mayo, bikini?
Deniz deniz deniz
Denizin temiz olması lazım havuzun da.
deniz tabi kayan çok olur zaten sana sıkılırsın
Havuz guzell
Bende havuzcuyum
Kaydırak bence daha iyi
Kaydırak iyidir.
Havvvuz
Havuz
Havuz temizse sen temizmisin
Ortamda önemli bence
Denize girmek