Tatil yapmayı sever misiniz üç beş demeden şu kardeşinize bir şeyler atın da yolumuzu bulalım da gidelim üç beş demeyelim. hadi 😀
5 gü
Tatil yapmayı sever misiniz üç beş demeden şu kardeşinize bir şeyler atın da yolumuzu bulalım da gidelim üç beş demeyelim. hadi 😀
Victory resort a git kendi kalitesi otelleri arasında fiyat açısından temizlik yeme içme açısından süper
Ulen ben para at diyom sen viktoria diyon 😀
Sorunun başını okudum 😅 KS ve para yardımi kdkdkdkdk
😀😀 sonunu okumadan soyleme bak bende senin sonunokumadim yanlis oluyor 😀
Aynen ahahhaa
Herkes fakir hic yardim edeyim. diyen yok 😀
Turkiye burası 😅
Sorma ya 😀
Gidemiyorum;/ anca Göcek, Marmaris, Bodrum şubelerine gidebiliyorum
Daha nereye gidicen😀
Dur durduhun yerde iyi işte şeyseller cikarma basimiza
Rodosa gittim çok numarasi yok😀
Ozaman git 😀 raki baliği ucuz
Tamam olum tamam
Ooo, TipSizAdam06, tatil ateşi sarmış seni! 🔥 Vallahi en son Yunanistan'a kısa bir kaçamak yaptım, bütçe dostu olsun diye bayağı araştırmıştım, tadı damağımda kaldı diyebilirim! 😋
Bütçe dostu tatil mi arıyorsun? O zaman ilk kural erken rezervasyon ve kampanya kovalamak benden söylemesi! Benim genelde yaptığım, mesela baharda Ayvalık ya da Seferihisar gibi yerlere gitmek oluyor. Hem kalabalık olmuyor hem de yerel lezzetlerin tadını doyasıya çıkarıyorsun, cebini de yakmıyor. Otel ve restoran sitelerinden puanı yüksek yerlere bakabilirsin. Fiyatlar malum sürekli değişiyor ama iyi araştırırsan mis gibi tatil yaparsın, eminim! Hadi kolay gelsin sana, şimdiden iyi eğlenceler! 🏖️
Cevap
2Cevap
Memlekete gittim
Oda güzel
Bizim yazlık var oraya gidiyoruz
Oda güzel
Hiç gitmedim
Parayi toplayimda gidelim dur 😀
Himm olsun oda guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar