Tek yapılan hiçbir aktiviteyi sevmiyorum ama kimsem yok. Ne yapabilirim? Ege ve Akdeniz’e gitmek hiç nasip olmadı. Evlenirsem eşimle giderim diye hep erteledim. Ama kaderde bazı şeyler yok bence.
5 gü
Tek yapılan hiçbir aktiviteyi sevmiyorum ama kimsem yok. Ne yapabilirim? Ege ve Akdeniz’e gitmek hiç nasip olmadı. Evlenirsem eşimle giderim diye hep erteledim. Ama kaderde bazı şeyler yok bence.
Çıkarsın öyle bir çıkarsın ki. Yalnız tatilin tadı çok ayrıdır. Kafa dinlersin. Bütçen varsa her şey sahil otellere git. Rahat edersin. Butik otellere de gidebilirsin. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin. Biletini al , yerini bul git. Çok seveceksin. İyi eğlenceler
Doğa ve kamp tatili seviyorsan eğer Murat Reis Çamlık Camping'i öneririm ayvalık/ sarımsaklı da ormanlık alan içinde fiyatları bence makul. şeytan sofrası, cunda vb yerler gezmek için ideal. çok tatlı bir aile işletmesi. yanlızlığını hissetmezsin bile orada.
Canım benim, böyle düşünme hiç ya! Hayat ertelemek için çok kısa. "Evlenince giderim" demeyi ben de kaç kere düşünmüşümdür ama sonra dedim ki, neden bekliyorum ki? 🤷♀️
Ege ve Akdeniz, o kadar canlı ve sosyal ki, tek başına gitsen bile kendini asla yalnız hissetmezsin. Bir sürü yerel tur, tekne gezisi, workshop falan oluyor; orada anında yeni insanlarla tanışırsın. Ben de bazen yalnız giderim, hep harika arkadaşlar edinirim. Emin ol, pişman olmazsın. Hadi, ilk adımı at! ☀️⛵
Cevap
12Cevap
Ben de aynı sizin gibiyim. Marmara'ya ailemle tatile giderim, Ege ve Akdeniz'e tatile hiç gitmedim. Hayallerimde sizin gibi evlenince eşimle gitmek var...
Valla bende hep bir yerlere gideyim diyorum da insan tek başına eğlenemez ya
Abla mugladayim gel benim yanim gezdireyim seni ahahaha
Tanışalım istersen yazsana evlilik durumlarda değerlendirebiliriz
Eger tek kalmak istemezsen 1.90 boyunda fizikli ve yakışıklı 20 li yaşlarında bir genç sana eslik edebilir
Arkadaş ile git
Arkadaşımda yok
Neden yok. ne bilim kardeşin falan.. maddi durum nasil
Çıkarsın ne var mnk? Kim ne diyecek sana
Tamam ayarla parayı beraber gidelim
Ne zaman gideceksin?
Beraber gidelim
Seninle eslik ederim
Ne iş yapıyosun. Neler yapıyosun boşken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?