Tatile gidelim, tura gidelim deyince hemen atlıyorlar malak gibi, ayrı odada kalırız deyince önce bir i-hi i-hi gülüyor ediyor, sonra da sesi soluğu çıkmıyor. Gerçekten uyuz oluyorum ve sinir oluyorum. O zaman tatil fikrine en başta sıcak bakıyor gibi rol kesmesin.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bulmus bunamıslar bikiniyle izlemenin keyfi nerde 😀 biz gidelim seninle limonata yudumlarız beraber
Haha manyak uzaktan konuşmak kolay tabi 😅
Kalbin dayanmaz diyorsun😀
Ahahahah öyle demek istememiştim ahahhaha
Spor salonlarına gittiğini biliyorum seninn şirket prensesi 😀 ne zor olan o zaman
Demek ki amaç tatil değil
Bence sen bu sorunun cevabını biliyorsun
Eee ayri odada kalacaksa niye seninle gitsin adam :)
Beni erkek olarak tahayyül etsin. Ay hayal gücünüz hiç yok siz erkeklerin 😅😝
Niye birde tahayyül için bir cabasi olsun bir erkek ile gider :)))))
Bizim hayal gücümüz yok mu bilmem ama sizin oldukça gereksiz bir hayal gücünüz oluyor :))
Ya orada aramızda bir şey olmayacak diye bir kural yok bu arada. O an aramda çekim olur o da temiz bir erkekse neden olmasın.. ama öyle garantili şekilde gidemem yani kimse kusura bakmasın.. belki ağzı kokacak belki ter kokacak, elin kokuşmuş erkeği ile aynı odayı paylaşmak zorunda değilim. Sevgilim de değil, aramda sürdürmek istediğim, tamir etmek istediğim, alttan alacağım bir ilişkim de yok yani. Hani sevgilim olur kokarsa uyarırim. Bir kere sevgilimle gitmiştik, balkon kapısı açık sigara içiyordu, bir daha içerken kapatır mısın dedim, o da kapatarak içmeye başladı. Yani sevgilim olmayan elin erkeğinin düşüncesiz davranışlarına katlanamicam hiç. Hani sevgilim olsa alttan alırım bir yere kadar.
Bakin buda sizin seciminiz :)
O da onun seçimi:)
Gelmem dersin olur biter :) nasil senin bahanelerin kurallarin sana olası geliyorsa o da düşündüğünü Gayet açık söylemiş:))))
Yani sevgilindir değildir 3 gunluktur 103 gunluktur farketmez :)
Ya hayır gelmem dese bir şey demeyeceğim.. tamam bakarız ayarlarız gibi şeylere uyuz oluyorum.. gelmiceksen söyle kardeşim!
:)))))) neyse
Size bol sans
Geel hemen yarin aksam bozcada ozel aracla ookeet
Tatile goturuyorsa biseylerde yapmak ister
Götürüyorsa derken pardon? Kim kimi götürüyor lan? Kendi paramı kendim ödeyeceğim. Kimsenin tatil paramı ödemesine kalmadım.
Yani kimin ödediği önemi yok 😁
Kimse kimseyi götürmüyor ama öyle bir şey yok.
He tamam 🙃
Ne anlamı var ki o kadının tadına bakmayacaksam
Pardon da kirosun 😅
Sen nasıl diyorsan öyle olsun ben nasıl olsa kendimi biliyorum