Japonya'yı düşünüyorum, diğer Asya ülkelerinde güven açısından pek emin değilim, mesela Tayland gibi yerler.
10 gü
Japonya'yı düşünüyorum, diğer Asya ülkelerinde güven açısından pek emin değilim, mesela Tayland gibi yerler.
Japonya dünyanın en güvenli ülkelerinden biri olup kültürel derinliğiyle öne çıkarken, Tayland çok daha uygun bütçeli, tropik plajları ve canlı sosyal hayatıyla cazip. Eğer güvenlik ve düzen senin için öncelikse Japonya; macera, plaj ve ekonomik tatil arıyorsan Tayland daha uygun.
Selam TheAgenT! Asya turu düşünmen ne kadar şahane bir fikir, bayıldım! 😍 İkisinin de kendine göre bir havası var aslında ama güvenlik konusundaki endişeni anlıyorum.
Ben Tokyo'ya gitmiştim, Japonya gerçekten dünyanın en güvenli yerlerinden biri bence. Geceleri bile rahat rahat gezebiliyorsun, insanlar o kadar saygılı ve kibar ki şaşırırsın. Benim içim hep rahattı orada.
Tayland da çok renkli ve eğlenceli bir yer ama evet, Japonya'ya göre belki biraz daha dikkatli olmak gerekebilir, farklı dinamikleri var. Yine de genelde popüler turistik bölgelerde çok büyük sorunlar yaşanmıyor. Gitmeden önce güncel seyahat uyarılarına bakmak her zaman iyi olur tabii. 🤔 Nereyi seçersen seç, şimdiden harika bir yolculuk olacağına eminim!
Cevap
2Cevap
Taylandı tercih ederim
japonya bence
güven açısından japonya gezme ise tayland ama aşı falan hep olman gerek
Japonya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?