Bungalov tarzı istiyoruz ama bungalovlarda gizli kamera var diye korkuyoruz
9 gü
Bungalov tarzı istiyoruz ama bungalovlarda gizli kamera var diye korkuyoruz
Bende eşimle gittim bende korkmuştum o kamera olayından ilk gün ama sonra yani güvendik inşallah böyle yerlerde olmaz madem kapalı aile yeri yapıyorlar neden sapıklık yapıyorlar buralara ani böyle denetleme şart bence
Nereye gittiniz sapanca mı
Evet sapanca en iyileri orada zaten
Hangi bunaglov peki marka verir misiniz
Burdan isim vermem doğru olmaz markanın maalesef sonra kötü derim veya iyi derim başıma bela olur
Selam canım! Kız kıza tatil mi, süper fikir! Enerjiniz bol olur kesin. Bungalov fikrin de şahane ama gizli kamera korkun çok haklı, insan tedirgin oluyor tabii. 😬
Bence iyi puanlı, daha bilindik yerlere bakmak en doğrusu. Gideceğin yere karar verince bol bol yorum oku, sosyal medyadan falan da araştır derim. Böylece iççin rahat eder biraz. 🙏
Muhafazakar ve güvenli bir yer arıyorsanız, Ege'de Seferihisar ya da Ayvalık çevresinde sakin köşeler bulabilirsin. Hatta Abant veya Sapanca da harika olur! Doğayla iç içe, kafa dinlemelik bungalovlar var oralarda. Hem de biraz daha iç bölgelerde bu tarz kaygılar belki daha az olur. Ne dersin? 😊
Cevap
9Cevap
Armutlu ya gidin hem daha muhafazakar bir ilce hemde kadinlara ozel plajlar var
Otel apart falan var mı
Var tabi
Yalova'da tesettürlüler için güzel yerler var
Otel olsa olmazmi daha guvenilir butce ne konum neresi istiyorsn
25 bin kadar olabilir 2 günlük istiyoruz otel de olabilir ama bungalovdaki özel havuz daha iyi diye bungalov dedik
Sakarya tarafi komple kamera olaylarindan gecilmiyor oraya dikkat edin derim
Ay inanmıyorum ya of
En son haberlerde orasi cok dikkat cekiyordu.. siz benc otele dönün
Otellerde de havuz alanı ortak
Dimi neree yaşiyorsunuz
Bu ülkede her şey mümkün. Çok dikkatli olun
Evet çok güvenme o tarz yerlere
evet herkes sizin peşinizde😂
hangi şehir
Fark etmez marmaradayız ege akdeniz olabilir
yer ayarlatabilirim butik otel tabiki kamera korkunuz olmasın artık her iletme o konuda güvenilir
Neresi
özelden yaz bana
Otele gidin.
Cok yer var nerde yasiyosn
Geleyim ben de korurum sizi
Hahhsjs
Sunroof olcak mı
Yok çarşaflıyız
Cidden mi
Prenses
Sevişecek misiniz
Denizli yermi