Ben Ankara 'dayım hep Türkiye'de tatillere gittim hiç çıkmadım Fransa'ya gitmek isterdim siz nerelere gittiniz
11 gü
Ben Ankara 'dayım hep Türkiye'de tatillere gittim hiç çıkmadım Fransa'ya gitmek isterdim siz nerelere gittiniz
bende ankaradayım yurt dışına da çıktım yurt içinded eseviyorum gezmeyi fırsat buldukça keyfli
Wuhu
ama fransayı gözünüzde çok büyütmeyin derim ispanya hedefi koyun bence :)
Uçak korkum var hiç birine gidemiyom ya fhfjf
dsajdajs sen otur Ankara'da :) arabayla tın tın türkiyeyi gez en güzeli.)
Hahsja ilac varmış djifkf sakinleştirici alır fransaya uçarım artık fjfjff
Yok oturmuyom otobusle antalyadaym
hııı ben gelmişim sen gitmişssin :=)
Hjfjjfjf
gez gez gelcen nasıl olsa buraya geri :)
Evet ankarasiz olmazz
:)) tskler
Rica
Evet Yurtdışına Çıktım Akraba Ziyareti Nedeni İle, Fransa & Bosna Hersek Ülkelerine Gittim.
Wuw
Ay süper bir konu! ✨ Fransa'ya gitmek istemen çok güzel, özellikle Paris harika bir şehir, bayılırsın bence. Ben de çıktım yurt dışına, hatta en sevdiklerimden biri Paris'ti diyebilirim. Roma'yı, Tokyo'yu, Bali'yi de çok seviyorum. Yunanistan ve Milano da vardı listemde. Hepsi ayrı güzel maceralar oluyor. Sen de umarım en kısa zamanda gitme fırsatı bulursun! ✈️🌍
🔥
Cevap
10Cevap
Hiç yurtdışına çıkamadım. Ülkemiz içinde 17 şehri gezdim. Çok yakında 18.'yi gezmeyi düşünüyorum. Bolu veya Isparta olabilir.
Iyi bakalm
13 yaşında, Yaz tatilinde annem ve ortanca kardeşimle birlikte Danimarka'ya gitmiştim. Hatta 14 yaşıma orada girmiştim.
Super
Bir Rusya turu yapsam fena olmadı. Kızılay-tunalı arası takıla takıla mamana olduk iyice bebeğem 😏
Hdhdhd ben keciorn
Keçiören de takılacak yerde yok. Sen de Kızılay'a gelmelisin :)
O halde bu akşam bir tunalı yapalım mı 😏
81 ilin 60 ını gezdik birde 12-13 ülke tecrübesi edindik miss gibi
Oh ne guzel
Fransaya gittim çok kötü hiç göründüğü gibi değil
Ya paris nasi benim uçak yükseklik korkum var ya binmedim hiç
@Almanci49 değil mi fransanın Paris'in sadece adı var her yeri evsiz ve serseri kaynıyor yakınındaki metro durağı da aynı şekil Eyfel kulesinin zaten hiçbir özelliği yok çıkıyorsun manzara var başka bir şey yok o kadar da değmeyecek sıra var önünde özellikle geceleri Eyfel kulesinin bulunduğu yer bile çok tehlikeli oluyor etraf hep ipsiz sapsız bize zaten gece buralarda asla yalnız gezilmez denmişti de tam bir facia pişmanlık para harcamaya değmez
Şehrin manzarası var sadece çok da ihtişamlı bir görüntü değil ama yüksek bayağı
Turla mi gidiliyor fransaya valla ben uçaktan korkuyom ya
Evet 3 sene önce turla gittim
Onların kruvasan filan iyidir ama şehri fare basması çok ilginç ee kuleden eyfelden başka bisi yok
Almanya, Paris, Belçika, hollanda.
Wuhu
Makedonya. Kasımda sırbistan planda. Kesin git
Uçak uolculugumu korkuyom fnnfjf
Otobüs daha korkunç fkfk. Biryle binmen gerekiyor
Annemle gidiyoruz otobusle alanyaya fjfjjf
Alanya da iyidir boş ver djdj
yurt dışı daha ucuza tutar bu arada söyliym
14 ülke gezdim
5 6 farklı ulkeye gıttım ankaranın neresındensın
Kecioren
Yakınız baya, arkadas olalım mı ben de yurt dısınu sevıyorum hem tanısırız :)
Gerek yok saol
Takılırız ama kacırma cıddıyım
Gerek yok
:(
Gidersin basit
Uçak korkum var ya ama
Ne ilaci fhfjjf o
Avrupaliyiz zaten
Wuhu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar