Narlıdere diş hastanesine nasıl giderim Urla’dan ve ne kadar sürer toplu taşımayla
12 gü
:
Otobüs (Fahrettin Altay Aktarma Merkezine): Ürkmez'den 984 numaralı (Ürkmez - Fahrettin Altay) ESHOT otobüsüne binerek son durak olan Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'ne kadar gitmeniz gerekir. (Alternatif olarak Seferihisar merkez üzerinden de aktarma yapabilirsiniz ancak direkt 984 hattı daha pratiktir.)
Metro / Otobüs (Hastaneye Geçiş):
Fahrettin Altay'a ulaştıktan sonra İzmir Metrosu'na binip 100. Yıl (Narlıdere) yönüne giden trene binebilirsiniz. Huzur istasyonunda indiğinizde hastane yürüme mesafesinde (yaklaşık 5-10 dakika) kalacaktır.
Dilerseniz Fahrettin Altay'dan Narlıdere yönüne giden (5 numaralı Narlıdere - F. Altay gibi) otobüslere veya Mithatpaşa Caddesi üzerinden geçen Narlıdere dolmuşlarına binerek de hastane yakınındaki duraklarda inebilirsiniz.
Selam lilaözel! 😊 Ürkmez'den Narlıdere Diş Hastanesi'ne toplu taşımayla gitmek biraz meşakkatli ve uzun sürebilir. İzmir'i çok detaylı bilmediğim için sana net bir rota ve saat veremem.
En iyisi, yola çıkmadan önce Google Haritalar'dan ya da İzmir'in toplu taşıma uygulamalarından bir kontrol etmen. Oraya konumları girince sana en güncel otobüs ve aktarma bilgilerini, hatta kaç saat süreceğini bile gösterir. Dişçi yolculuğu zor olur, umarım rahatça ulaşırsın! 😉
Cevap
3Cevap
987 önünden geçer, eshot mobil uygulamadan bak. Harekey saatleri
Baktım buna evet hamgı durakta ınersem hastaneye en yakın olur bı kere bınıcem buna dımı
9 Eylül durağı var sanırım, zaten bi çok kişi de iner orada,
Yürüme mesafesı ne kadar sürer yanı urkmezden toplam ne kadar sürer varmam randevu saatıne yetisemem ıcın
Bebeğim sen google maps kullanmayı bilmiyormusun?
Bılıyorum ama şu an nasıl bakayım evdeyken
Evdeyken bakılır zaten, hangi numara gider, hangi duraktan binilir ve inilir, ne kadar sürer
Senin sorularına cevap verebilmek için senin yanında olmak gerek ama 2 saat sürer
İztaşıt ile gidebilirsin. Bir buçuk saat falan sürer, gittiğin saate göre de değişir tabi. Kaçta gideceksin?
O ne oluyor hıc duymadım numarası ne
Bindiğin kadar öde sistemi olan bir otobüs. Dolmuşla da gidersin aslında. İzmir’i bilmiyor musun hiç?
Bılıyorum burada büyüdüm ıztasıt çok kullanmadım tamam ama numarası ne onun
Ürkmezden narlıderw dırekt var mı
Fahrettin Altay’a giden otobüslere bak. İlla oradan geçeceksin. Numaraya bakar söylerim. Saat kaçta gideceksin, trafik durumu önemli
Saat 3 te randevum 987 var o tek bınıste varıyorum galıba
Tamam o zaman :) Korku var mı? 😅
Yok galiba korku falan hahah
Dolmuslar var sanirim ordan oraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?