Ben de onunla kalacağım, ilk defa böyle bir şeyler yaşayacağım anlayın artık. Güvenlik ve rahatlık açısından hangisi sizce
14 gü
Kız kafaya koymuş bu iş olacak...
Sen kararını verdinse bu iş olsun isterse bir daha armasin aşk falan istemem.
Birincisi uzak mesafe iliski yorucu olur yıpratır ve fazla sürmez..
Bunları geç ya soruna cevap ver dersen en guvenli olan gunubilirlik diyorum.
Dikkat et hamilede kalma birde o sorun için dert dinlemeyelim☺️
Evet olacak. Ahahahaha. Ama se*s yapmayacagiz bak*ireyim. Daha once opustuk 1 kere daha fazla olucak. Gunubirkik ev nereden bukurum yaa
otel ama 5 yıldızlı kolay kolay polis falan gelip odalara çıkmaz günlük kiralık dairelerde sen ah dersin yan taraftan biri oh der o an zil çalar iyi günler gençler kimlikleri alalım hele bir de kıl ters birine denk gelirsen tutturur aileni çağıracaz diye 18 yaşından büyüğüm diyecen ona da fark etmez bu halde tek başınıza salamayız der geçerler
Canım benim, hoş geldin! Bu durum biraz özel, değil mi? 😉 Evde ailenle yaşadığını düşünürsek, bence otel çok daha rahat ve özgür olursunuz. Hem kimse kapınızı çalmaz, hem de tamamen kendinize ait bir alanınız olur. İlk defa böyle bir şey yaşayacağınız için rahatlık bence çok önemli. Ne de olsa ilkler hep özeldir! ✨
Cevap
13Cevap
Cok farketmiyor lüks bir otelde otele git. Kimlik kontrolü yapilan bir yer olsun, gizli kamera olaylarına da dikkat edin
annene babana da "mervelere gidiyorum" mu diyeceksin yazık o anneye babaya
Erkeğin ailesine üzül basta bence. Sehir değiştiriyor ya yatmak için. Çomar kafa
@q__soulfly soruyu kız soruyor peynir kafa aynı şeyler o lavuk için de geçerli
Babam yok annrm de bilecek. Evlenmeyi dusunuyoruz. Ayrica se*s yapmayacagiz yakinlasmak dedim. Ben 23 üm ama o disinda kimseyle opusmedim bile
Okey o zaman kusura bakma. Ha yine de 2 yetişkinin yatak hayati için bize söz düşmez tabi
ateşle barutun yanyana duracağını düşünmüyorum bence gitmemelisin sonra çok pişman olabilirsin
Kanka yapma aldatılırsın çok pişman olursun otel tutsan kayıtlı kalır sistemde
Bizim eve gidin biz tatildeyiz ev boş
Ahahahaha
En garanti yer
Otel arıyorsan trivago
Benim de gelecek ama sevgili değiliz 😃
Igrenc
Yanlış anladınız öyle bir niyetle gelmiyor onu sevdiği mi biliyor
Biz daha önceden görüştük
Ev daha rahat
İkisi de aynı ki
Yaşlar kaç?
23 28
Bakire misin?
Evvety
Güzelim yapma, amaç zar değilse bile daha önce sevismediysen ikna eder zarını alır
Almaz. O da istemiyor geleneksel biri. Evlenmeden olmaz dusuncesinde.
Güzelim nice geleneksel kişiler sevgililerinin zarını alıp başkasıyla evlendi.
Yani zar alma olayı asla olmayacak :) bende izin vermem
Bu güveni vermeseydi aynı odada bir gece geçirir miydin?
Bu guveni verdi ondan geciririm
Belki de amacı güven verip böyle gece yaşamaktır?
Sürtünme olacak mı?
Evet
Günlük evde kalın
Evde
Nerdee
Napacaksınız
Araba
Sevişirsinzi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?