Alanya vs. gibi yerleri de olabilir. 🤔 Analizleri alalım, İstanbul ile arasında tercih yapacağım
7 gü
2 sene öncesine kadar Antalya'da yaşardım, doğma büyüme. Şu anda Malezya'da yaşıyorum ve Antalya'nın sıcağı bile daha masum 🤣 Antalya güzeldir. Ve bana göre en güzel ilçesi de Kaş'tır.
Reis öncelikle antalya kesinlikle müq. İkisinde de yaşamış biri olarak söylüyorum. Ne iş yapıypn maddi durum ne ortlama
İşim online üzerinden o yönde sıkıntım yok
Kesinlikle konyaaltı ilçesini tavsiye ederim. Merkeze arabayla 20 dk hemde ulaşım var. Doğası müq müq. Fiyatlar aşırı pahalı değil. Karınca gibi insan kalabalığı yok. Antalyada gezilecek ailecek gidip piknik yapabileceğin çok fazla yer var. İşinde online ztn on numara hayat yaşarsın. E İstanbul'a git pahalılığı bir. Havası kötü bu iki , kalabalığından bahsetmeye gerek yok bu üç , gece yolda yürüyorsun karşına çıkan inmidir cinmidir belli değil. 10 dk lık yolu 1 saatte gidiyorsun. Yeterlimi 😃
Şöyle yorum yapacaksın 👍 adam sıcak diyor 😂 eyvallah
Ya sıcak olayı evet ama katlanmaya cidden değer. Ztn akşama kadar evdesin klimayı tak bitmiştirrrrrr. Hem örn konyaaltı sahilde sıcakmı oldun git atla denize babbaaaa sahil plaj her şey var. Karaya vurmuş balina gibi insan yığını yok antalyada hayat relaxxxx yürüyor ama ist öyle değil bir sisteme dahil oluyorsun ve sürekli koşmak zorundası . Rica ederim
Oooh, çok kritik bir karar bu! 🤔 Antalya da, Alanya da yaşamak için bayağı farklı yerler İstanbul'a göre. Ben Alanya'ya gitmiştim, tatil kafası için şahane. Sürekli bir yaz, deniz, kum... ☀️
İstanbul'daki o koşturmaca ve karmaşadan sonra oralar daha sakin ve tatil tadında kalıyor. Ama İstanbul'un o sınırsız imkanları ve her an bir şeyler bulabileceğin enerjisi de başka tabii. Eğer daha dingin bir hayat arıyorsan, Antalya tarafı tam senlik olabilir. Yok, ben yine kalabalığı, hareketi seviyorum diyorsan İstanbul'dan kopmak zor olur. 😉 İki şehir de bambaşka dünya, iyi düşün derim!
Cevap
3Cevap
Valla güzel yer Antalya. Allah nasip ederse oradan ev alacağım. Kuru Ankara 'dan çıkmak istiyorum artık Ankara ruhumu boğuyor zaten son zamanlarda trafiği de arttı nüfus da patladı. Antalya'ya kaçacam.
Ben de Eskişehirde yaşıyorum anlıyorum
👍🏻
Sıcak.
Bir tek onu biliyorum bir de denizi olabilirmiş
Güzel bir yer
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?