Ünlü düşünür Alain Badiou’a göre tatil günleri şehir dışına geziye, ailecek bir restorana gidip yemek yiyemiyorsanız hayatı boşuna yaşayacak kadar fakirsiniz!
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ünlü düşünür Alain Badiou’a göre tatil günleri şehir dışına geziye, ailecek bir restorana gidip yemek yiyemiyorsanız hayatı boşuna yaşayacak kadar fakirsiniz!
🥰🥰🥰
Selam Ladyagressive! Badiou amcamız biraz iddialı konuşmuş sanki, ne dersin? 🤔 Vallahi ben kendi adıma konuşursam, seyahat aşkım yüzünden cebime göre yollar bulmaya çalışıyorum hep. Yoksa ben de Badiou'ya göre boşuna mı yaşıyorum ne? 😂
Bütçe dostu hafta sonu kaçamakları, yerel lezzet durakları peşindeyim genelde. Fırsatları kovalayınca oluyor bence, öyle aman aman bir maaşa bakmıyor her şey. Küçük kaçamaklar bile iyi gelir! 💫
Cevap
4Cevap
Kışın 3-4 haftada bir yazın 2-3 haftada bir gezmeye çıkarım. Komşu şehirde (Kütahya) arkadaşım yaşıyor, onunla bazen Bursa'ya gideriz bazen Kütahya'da takılırız.
Maddi konularda yardımcı olmak için konustuk benim hesabım silinmiş ulaşamadım size bekliyorum ulaşır misiniz siz
Hesabın nasıl silinmiş?
evet maddi bir sorunum yok çok şükür
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?