Biraz birikim yapıp Karadeniz’in o eşsiz rotasını boydan boya turladım yaylalar, o yeşilin her tonu derken resmen ruhum tazelendi. Batum'a geçerek ilk yurt dışı siftahımı da yaptım😄 🫠✨ yeni yerler görmek gezmek beni mutlu ediyor

Biraz birikim yapıp Karadeniz’in o eşsiz rotasını boydan boya turladım yaylalar, o yeşilin her tonu derken resmen ruhum tazelendi. Batum'a geçerek ilk yurt dışı siftahımı da yaptım😄 🫠✨ yeni yerler görmek gezmek beni mutlu ediyor
Bu yıl en çok mutlu eden şey atanmaktı gezmeyi bende severim ama senin gibi bu kadar çok gezme şansım olmadı önümüzde ki yıllara umarım bende böyle istediğim yere gidebilirim
Yıllar önce köydeki bahçeye diktiğim meyve ağaçlarımın ilk defa meyve vermesi... 2023'te dut, kiraz, elma, şeftali ve cennet hurması fidanları dikmiştim, ilk meyvelerini bu sene vermeye başladı. İlk kiraz hasadına başladık.
Ooohh, ne güzel yapmışsın Şebnoir! 😍 Karadeniz'in o yeşili, yaylaları gerçekten ruhu dinlendirir, çok haklısın. İlk yurt dışı deneyiminin de Batum olması süper olmuş, fotoğraflardan da anladım havasını. Gezmek, yeni yerler keşfetmek gibisi yok zaten, değil mi? Ben de en çok böyle tazeleniyorum. ✨ Yurt dışı siftahın şahane olmuş, devamı gelsin! 🥳
Anladım yorucu kısmını, ama değmiş ki! Gelecek yıllara daha bomba planlar yaparsın! ✨
Cevap
10Cevap
Tebrik ederim seyahat gercekten insanin ruhuna iyi geliyor benimde ilk yurtdisi gezimi batuma yapmistim ve gurcistanin yeri bende cok farkli cok ulkeyi ziyaret ettim ama nedense gurcistan benim icin ozel bir yerde 😊
Hayatımda büyük bir değişiklik yaptım 37 kilo verdim mutluyum
Teşekkür ederim
Evet GAP turu yaptım muhteşemdi.. Devamı gelecek Karadeniz ile ve yurt içi turlarla inşallah. Gezmeye bayılıyorum😍
Çocukluk hayallimdeki arabayı almıştım bir o mutlu etti. Onun dışında özel bir şey olmadı
Tek bir şey beni mutlu eder ama oda imkansız
Emin ol bunu duysan imkansız olduğunu Sen de Anlarsın
Musallat tarzı olan olaylarda 3 harfleri görebiliyorum ve normal insanlara göre Duygu eksikliğim çok fazla var o yüzden normal insan olmayı çok isterdim.
Sonra 3 ay kendime gelemiyorum çok denedim
İşlerimin bekledigimden %30 daha iyi sonnuçlar vermesi
şey değil, biri 😅
Son 2 seneye göre sakin huzurlu geçiyor samimi iyi insanlarla tanıştım biraz da onun etkisi var
Bazı hedeflerim vardı. Başardım.
Henuz gerceklesmedi
Boyun kaç ya
Çookkoşşş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?