Haftaya arkadaşlarımla Erikli’ye gitmeyi düşünüyoruz. Şahsi arabamızla gideceğimiz için yanımızda dışarıdan yiyecek bir şeyler götürmek istiyoruz. Yasak mı? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
12 gü
Haftaya arkadaşlarımla Erikli’ye gitmeyi düşünüyoruz. Şahsi arabamızla gideceğimiz için yanımızda dışarıdan yiyecek bir şeyler götürmek istiyoruz. Yasak mı? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Cevap
12Cevap
yasak değil.
Ortalığı kirletmeyin. Çöplerinizi yerlere atmayın.
Yok sen yapmazsın belli
Bacaklarınızı kırarım 😡
Bak ben şimdi 1 haftadır biriktirdiğim plastik cam metal kağıt ve karton atıklarımı bile kendim bizzat geri dönüşüm toplama kutusuna gidip attım. Halbuki sitede kapıcı var istesem kapının önüne koyardım normal çöpe atılırdı. Çevreye saygıyı öğretecek olanlar bizzat çevreyi kitletenler.. Akıl alacak gibi değil yemin ederim.
Yani görünüşünden belli öyle bir tip yok da yine de işi sağlama almak lazım. Çevre kırmızı çizgimiz
Ne yani sen bana "medeniyetsiz, adap bilmeyen bir öküzsün" mü demek istiyorsun?
Brn bir büyük olafak uyardım. Küçük bir kızdan neden özür dileyeyim.
Asıl kibirli olan sensin. Şu parmağa bak parmağa.. Herkese ayar veriyor parmakla küçükhanım
Bizim gibiler derken? Bizler ayrı birer kabile falan mıyız?
Nereye dikmeyi düşünüyorsun beni?
Olmaz abideler önemli yerlere dikilir. Mesela Bilge kağan ve vezir Tonyukuk abideli gibi...
Senin gibi sorumsuzların sitenin otoparkında 2 arabalık park yerinin ortasına arabasını park ettiğinde, sileceğini kaldıran site yöneticisi benim. Tabiki de önemli olacağım. O parmak inecek
Ben asla yablış yere park etmem ayrıca park ederken başka sürücülerin de hakkını gözetir rahatça park edebilecekleri boşluk bırakırım bayan çok ve pek bilmiş
Evet sen sadece bir şey biliyorsun. Ben ise çok şey 😎
Ayaklı bela gibisin yemin ederim. Bir kere bulaşmayagör. Bin kat haklı olsan da bin özürle zor kurtulursun elinden.
Yok öyle bedava gülmek. Ücretini alayım lütfen
Niye cem yılmazın gösterisini gülmek benin tercihimdi diyerek bedava izleyebiliyor musun bayan çok ve pek bilmiş?
Yok seninle uğraşılmaz. İlerideki kocana sabır diliyorum. Seninle evlenirse Kesin ermiş olur o zavallı.
Halka açık plajı var ne istiyorsanız götürebilirsiniz
Serbest icerde zaten bufe yok
Erik var mı sahilde
Götür bir şey olmaz
Ogretmenim
Erikli sahili.. bursayami bağlı.. Mudanya?
Öyle mi arkadaşlar derken
Bende gelim mi
Ora nere
Yasak tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam maynemisu! Erikli planın süper olmuş, şimdiden iyi eğlenceler size! ☀️
Genelde halk plajlarında dışarıdan yiyecek-içecek getirmekte sorun olmuyor canım. Yanınızda araba olunca termoslara soğuk içecekleri, sandviçleri falan doldurmak bayağı kurtarıcı oluyor, hem de bütçe dostu! Biz de hep öyle yaparız. Erikli'de de genelde sıkıntı çıkmaz diye biliyorum, keyfinize bakın derim. Bir de piknik örtüsü ve bolca güneş kremi unutmayın! 😉