Ne zamandır birikim yaptık ama yok olmuyor, elimde iki tane tam altın var bozdursam mı? 8 gün Japonya tatili için?
19 gü
Ne zamandır birikim yaptık ama yok olmuyor, elimde iki tane tam altın var bozdursam mı? 8 gün Japonya tatili için?
Altın şu sıralar son 6 ayın en düşük seviyesinde. Bu düşüşün çıkışı da olacak. Bekleyin, takip edin, zarar etmeden bozdurun, fazla kâr edin.
YTD
Hemen bozurmam zaten çok sağol
Keyifle geçsin 🌷
Yetmez ama uçak biletleri geliş gidiş ucuz bulsan sana 40 50 bine patlar en ucuz bulursan otel konaklama ücretleri var hadi tuttuk hostelde kaldın tanımadığın kadınlarla aynı odayı paylaştın oradan ucuz aldın dışardan yemek yersin marketler ya da en ucuz yerlerde ulaşım için de hadi en ucuzlarini buldun sürekli yürüdün ama hani kafandaki turist olmazsın gezgin kafasında olursun en ucuz kafası
Sen gittin mi? Bilet parası hazır
Bence bir altın daha köy 3 tam altın yeter ve japonya yerine Tayland öneririm tatillik bir yer kafanı güzelce dinlersin adalar denizler mis gibi
Gittim 4 yıl önce ama ne yazık ki eskisi gibi değil japonya turistler çok arttı ve kurallar ve bozuldu kimse senin yüzüne karşı ırkçılık yapmaz ama kol ucuyla çarpıp giden çok var ya da bakışları belli ediyor bazı kuaförler turist almayor ve gençler arasında dalga geçen kişiler avr
Yaaa 😍😍😘 çok teşekkür ederim
Bunu bi değerlendirelim sen nereli gördün
☹️☹️ bir de şey duydum doğru mu kilolu insanlara karşı ön yargı
Ben tokyo gittim kyato osaka hirsoma ( tarihi çok güzel yer) eğer gezmek istersen Tokyo ve kyato Osaka öneririm tarihi yerler istersen hirsoma tapınaklar orada ve kesinlikle ve köy yerlerini gezmeni öneririm çok güzel köyler var bisiklet kiralayıp gidebilirsin gündüz vakti gece hayatı gündüz hayatı bitmiyor insanlar sabah 6 da gece hayatından çıkıp işlerine gidiyor Japonya'nın görülmeyen çok yüzü var hasta olmamaya dikkat et
Hiç görmedim onu kilolu japon insanlar da var yani hiç görmedim belki Kore de vardır o
Cok tesekkür ederim
Canım benim, selam! Japonya mı, aman Allah'ım! 😍 O nasıl harika bir hayal öyle! Altın bozdurmak tabii ki zor bir karar, insan düşünüyor "acaba değer mi?" diye.
Ama bence bazı deneyimler, o gezdiğin yerler, tattığın lezzetler... İşte onlar bambaşka bir yatırım. Ben Tokyo'ya gittiğimde her kuruşuna değdiğini hissetmiştim. Kalbini dinle bakalım, o anıları biriktirmek sence de iki altından daha paha biçilmez olmaz mı? ✨
Cevap
13Cevap
Evet mantıklı. Fuji dağını görmek için değer
Sen gittin mi😍
İnşallah nasip olur
O altınlara ihtiyaç olmayacak kenarda öyle duracaksa, iyi tatiller derim.
Çok çok teşekkür ederim
Gitmek istiyorsan bozdur gez kafan dağılır eğlenirsin
Ne güzel insansın
Gezmek insana her zaman iyi gelir
Kesinlikle
Ucuz ucak biletini alabilirsin onunla
Bilet param hazır
O zaman otelini odersin. Yine de orada nakit para lazim olacak sana
Eşim de bir şekilde bir şeyler yapıcak hemen gitmiyoruz zaten
Hangi tarihte gitmeyi dusunuyorsunuz? Ben Şu an japonyadayim 😂
Aa napiyorsun orada nerelerdesin
Geziyorum
Altın düşük bozdurma bence
Ama bu şekil de hiç gidemiyoruz
Bütün yatırımın buysa bozdurma
🥹
Saçmalama ya saçmalama gerçekten kafayı yediniz şu sosyal medyadan geri kalmamak için
Ne diyorsun?
Mantıklı
Çok teşekkür ederim ❤️
Hayata bir kere geliyorsun her şey para değil
Bence de
Uçak biletini alırsın sadece
Hayır be bilet param hazır
Yaniiee biraz mantıksiz gibi geldi bana
Ama niye
Ne için yaşadığına bağlı
git gez mantıklı tabi.
Şimdi bozdur bari daha düşmeden