Biriyle tanıştınız diyelim, bir kahve için, arabası yok diye ortak yerde buluşacaksınız diyelim, gitmeye üşenmez misiniz? Ortak yerde, yani ulaşımı kötü, iyi olsa da hava sıcak, otobüs, yol vs. çekilir mi ya, haksız mıyım?
4 sa
Biriyle tanıştınız diyelim, bir kahve için, arabası yok diye ortak yerde buluşacaksınız diyelim, gitmeye üşenmez misiniz? Ortak yerde, yani ulaşımı kötü, iyi olsa da hava sıcak, otobüs, yol vs. çekilir mi ya, haksız mıyım?
Cevap
21Cevap
senin bu mantığını fark eden biri seni araba gibi kullanır sadece
Emin ol rahatına düşkün prenseslerin değeri daha çok oluyor ben kendimden ödün verdim de noldu …
Haha bu bir genelleme yalnız rahatına düşkün dediğim kendinden ödün vermeyen kendine değer veren şu saatten sonra zaten artık öyleyim
sana şöyle soruyla cevap vereyim kendine bu sorunun cevabını verirsin.
Sadece kendini düşünen çıkarları için hareket eden, sırf arabası var diye erkekle ua da erkeklerle takılan bir kadın hemcinsleri tarafından nasıl görülür ve erkekler bu tür kadınları ya da kızları nasıl görür?
Unutma ki kimse arabasını sana şoförlük yapmak için almadı almaz da çıkar peşindeysen menfaatin için uğraşıyorsan beklentilerinin karşılığını vermeden asla alamazsın istediklerini
Hayatta buluşmam. Fakirse de buluşmam en az 2024 model ve en az D segmenti bi aracı olmalı yoksa sümüğümü bile atmam ıyyy pis fakir gebersin 😂😂😂😂
Hatta babadan zengin olmalı petrol istasyonu flan veya kuyumcu dükkanı olmalı ve yine en azından 10-15 daire kira geliri de olmalı
Araba için benimle okuyorsa gelmesin o karaktersiz kimse
Hoşlanma varsa yapılır neden yapılmasın ama İstanbul gibi bir yerse zaman bol tutulmalı
Ben şu saatten sonra kendimden artık ödün vermiyorum diyelim çünkü kimseye değmiyor onu fark ettim gidip te pişman olursam dllama çıkarsa oda var
Değmeyecek biriyle buluşmazsın zaten internetten mi tanıştınız
Evet
Ne zamandır konuşuyorsunuz
araba şart ya bir erkeğe acıkcası bende var ve arabası olmasını istemek bir kızın en normal hakkı
Umarım sana senin gibisi denk düşer diyelim birbirinizi kullanırsınız ne güzel
Kullanma değil artık rahatımın derdindeyim arada fark var bir kahve için taaaa bu havada oraya buraya gitmek manasız
Haklısın çekilmez gitme
Bence çok haklısın
senin niye araban yok
Tatlım kahve içmeye çağıran ben değilim date yapalım diyen kimse kusura bakmasın erkek rolü üstlenemem niye kendimden ödün vereyim ortak nokta da ebesinin bilmem neyinde bunun bide dönüşü var
Arabasi olmasi sart degil bu kriter degil
Ya bi kahve için bu havada o kadar yol bilemedim..
Suanki kriterlere gore soyeldimm gelecekte farkli olabilir gerci bana yol fark etmez keyif aliyorsam sıkıntı yok 🤣
Suanki kriterlere gore soyeldimm gelecekte farkli olabilir gerci bana yol fark etmez keyif aliyorsam sıkıntı yok 🤣
Bu yönlü ödün çok verdim artık cidden kendime değer vermek rahat etmek istiyorum
Soruyu bir defa daha okudjm ds aklima geldi onunla eskiden.1 kere gorusmek icin neler vermezdim. ne otobusu...
Bende canım bendeee :( sanki onun neyi vardı arabası mı evi mi sorunlu bir aile sorunlu bir kişilik toksik bir ilişki dışında bir şeyi yoktu ama yine de sevdim yol mol dinlemezdim insanın dili yanınca :(
Bizim olay mahsere kaldi artik maalesef o yuzden umudum olmayacak kadar uzaktayim..
Hayır arabası olmayan bir kadınla buluşmam
Sen de haklısın
Date cikmadigim icin sorun yok.
Çıkmıyor kadınlar
Bende 2 tane var da ne oluyo :d
Yaparım
Senin neyin var
Yaparım.
Nerde sevişcez araba yoksa otelde mi,
Vala ona verdıgın degere baglı
Neden yapılmasın
Yaparım
Üzülüyorum valla sana ya
Yaparım
Nerde yapacaksın
Slk ya bu
Yaparım tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla anlıyorum seni, hele bu sıcaklarda toplu taşıma bazen çile olabiliyor. 🥵 Ama ben daha çok karşımdaki insanla ne kadar anlaştığıma bakıyorum ya. Eğer enerjimiz tutarsa, o yolu çekmek de bir şekilde tatlı bir macera olur bence. Sonuçta muhabbet güzelse, her yol gider! 😉