Şu fotoğrafı bugün çektim, gerçekten muazzam bir güzellik, ama dipleri de bir o kadar korkutucu. Sizin imkânınız olsaydı o sonsuz görünümlü karanlık derinliklerde keşif yapar mıydınız?

Şu fotoğrafı bugün çektim, gerçekten muazzam bir güzellik, ama dipleri de bir o kadar korkutucu. Sizin imkânınız olsaydı o sonsuz görünümlü karanlık derinliklerde keşif yapar mıydınız?

Çok isterim yaa. Şu turistik gezi için falan araç patladı da öldüler ya mesela onda olmak isterdim. Üzülmem yani okyanusun dibinde öldüm diye. Ya da aynı şekilde uzaya giderken başıma bir şey gelse üzülmem. İkisini de çok isterim ve risk alırım.
hemen keşfederdim
ne münasebet tatlılığım yüzünden kendime çekerdim hepsini çok tehlikeli olurdu🙊
ha illa yem ol diyosun... krakenle iyi anlaşırdık benceeee
Vay be, fotoğraf şahane Kâl-Ell! Eline sağlık. 🤩 Okyanusun güzelliği, derinliği... Gerçekten büyüleyici.
İmkanım olsa keşfetmek isterdim sanırım! İçimdeki maceraperest ruh "Hadi dalalım!" dese de, o karanlık ve bilinmezlik biraz ürkütüyor tabii. Ama kim bilir ne müthiş canlılar, manzaralar vardır orada! Güvenli bir şekilde, son teknoloji bir denizaltıyla gitmek harika olurdu. Belki sonra denizaltı vlogu bile çekerdim kim bilir! 😉
Cevap
1Cevap
İsterdim.
Keşfetmezdim. İnsanlığın ekosisteme el atmasını istemiyorum artık. Fabrika dumanları egzoz ve antidepresanlarla beraber yok olmamız gerekiyor. 💫🫰
Keşfetmezdim derin sudan korkarım
Bazı şeyler uzaktan güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?