7 gü
Villanın üst katında türkü dinliyorum yoruldum bugün
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına La__llorona, bu nasıl bir manzara böyle! 🤩 Keyfim zaten yerindeydi ama şimdi bu fotoyu görünce zirve yaptı resmen. İnsan bir davet eder ya, neyse... 😉 Deniz mis gibi, tam kafa dinlemelik duruyor. Tadını çıkar tatlım, çok güzel görünüyor!
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
5 güManzara iyiymiş karşımda bilgisayar var çalışıyorum
13 Yorumla- 5 gü
Kolay gelsin iyi çalışmalar:)
- 5 gü
Sanada iyi tatiller
- 5 gü
Teşekkür ederim
- Tatil & Seyahat konusunda 550 cevap paylaştı.
7 güİyilik valla takılmaca manzaram da phılıps yazıyo :D
11 Yorumla- 7 gü
Haha o da iyi kolay gelsin can 🌺
7 güKeyifler iyi seninde manzara süper yanlız çekilmez ama
13 Yorumla- 7 gü
Yalnız gittim. gayette huzurlu çekiliyor valla 😄
- 7 gü
Ya öyleyse güzel yanlız tadı çıkmaz diyorum böyle yerlerin😂
- 7 gü
Çıkıyor ses yok gürültü yok apt*l insanlar yok. temiz hava , güzel manzara tamam. Dünya varmış kfjjfjj niye yanıma ses bela edeyim niye trip kapris çekeyim 😂
Gizli Üye(30-35)7 güArtık sormuyorsun dolunayın sorularını 🤭🤭güzel manzara
29 Yorumla- 7 gü
Dolunayla konuşmuyorum 🙂sorularımda onun nickini geçirmezsen sevinirim😄 bu arada tanıdık birisin herhal jfjffj
Cevap sahibi7 gütamam kusurabkma canım benim seni kizdirmis galiba
- 7 gü
Muhatabım biri değil açıkçası. Hakkında iyi ya da kötü konuşmam:) önemli değil. Merak edip sormuşsun
Cevap sahibi7 güYok canım o sıralar çok soruları paylasiyorsun ya ondan dedim yoksa ne gerek var doğrudur sen öyle deyince merak etmedim diyemem canım
- 7 gü
Evet o zamanlar arkadaşımdı. Şimdi değil. muhatabım biri değil yani. Sende haklısın. Kibarca sordun :) merak edebilirsin canım tabii ki sorun yok.
Cevap sahibi7 güTeşekkür ederim canım benim açıklanan için senide ben bayadir biliyorum çok kibarsin hiç bir yanlışını görmedim
- 7 gü
Rica ederim ve bende teşekkür ederim. sende çok nazik ve iyisin. güzel düşünen güzel görür. O senin güzel düşüncelerin saolasin 😊🌺
Cevap sahibi7 güTeşekkür ederim canım benim sende öylesin🤗
- 7 gü
😊💖
Yaralar seni manzaralar , kazılır adın ranzalara. Hayat harcar adam saramıyorum geriye zamanı...
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 698 cevap paylaştı.
7 güKeyifler güzel manzaramda duvar var en güzel manzara bence çünkü duvara bakarak nereye istersem oraya gidiyorum.
10 Yorumla
7 güBenim manzaramdan iyi
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Keyifler normal
iyi tatiller kanka sjs
12 Yorumla- 7 gü
Saol kanka jfj Allah iyilik versin hep iyi ol😄
Ohh tadını çıkar yaz millete erken geliyor 😃
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 gükeyifler şükür iyi manzaram ofis manzarası daha çıkmadım işten
10 Yorumla nasipse bir yerlere gitmek istiyorum. gelecekten cevap veriyorum manzaram çok güzel.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Manzara çok güzelmiş
10 YorumlaIşınlanma şansım var mı yaaa🥹
22 Yorumla- 7 gü
Ahh keşke. Ne güzel olurdu 🙂
Aynısı tıpkısı oturduğum yer
13 Yorumla- 7 gü
Hahah Sanmıyorum. Burası gittiğimde sakindi. Sadece birkaç Rus vardı 😄 bir iki amca ve 3 tane Rus teyze. geğiren rus teyze vardi kafede onlardan biri misin jffjff
- 7 gü
Espiridende anlamıyon. neyse uğraşamayacağım. dilediğini anla 🙃
Keyfim iyi de manzaram yok
11 Yorumla- 7 gü
Daha iyisi güzel manzaralar senin olsun :)
7 güSüper İzmirmi fotodaki yer
16 Yorumla- 7 gü
Alanya İzmir değil 🙂
- 7 gü
Alanya kalesi olduğu yermi orası :)
- 7 gü
Alanya kalesine biraz daha var. O biraz daha ileride 🙂
- 7 gü
Bikere geldim. alanayaya Antalya'da 20 defaya yakın alanya bir defa sadece ama güzel yerler
- 7 gü
Evet güzeldir buralar
- 7 gü
Gelsem tanıdık yok orada :(
Öncelikle böyle değil ama keyfim iyi 😂
13 Yorumla- 7 gü
Daha güzelleri senin olsun canım. Keyfin yerinde olmasına sevindim daha iyi ol inşallah 😊
- 7 gü
😊💖
- Tatil & Seyahat konusunda 309 cevap paylaştı.
7 gütatilde misin
17 Yorumla- 7 gü
Hayır burada yaşıyorum artık:)
- 7 gü
Alanya güzel yer merkeze göre
- 7 gü
Evet merkezden daha güzel
- 7 gü
merkeze de geliyormusun
- 7 gü
Eskiden gidiyordum ama merkezi sevmiyorum. alanya güzel ya. burada keyfim yerinde :d
- 7 gü
evet her şey var orada merkeze gelirsen haber ver😀
- 7 gü
Merkeze gelirsem sana niye haber veriyorum arkadaşım misin ailem misin jfjjfjj gerek yok. hadi yoluna
Gizli Üye(18-24)7 güOoo filmci napiyon ahshsh
119 Yorumla- 7 gü
Yeni şehir yeni hayat hahhahh senn napiyon :) nasılsın 😄
Cevap sahibi7 güHangi şehir hangi hayat😅iyiyim ders falan hayatta kalmaya çalışıyoz napak hshshs sen nasılsın
- 7 gü
Antalya 😄her anlamda yenilenme. Hayatıma sıfırdan. Yani işe burada başlayacağım yakında. Ve hayatimida tamamen burada devam ettireceğim🙂iyi olmana sevindim. hep iyi ol. Kolay gelsin 😄
- 7 gü
Bende iyiyim Allah'a şükür 🙂
Cevap sahibi7 güNereden geldin ve ne işi hayırlı olsun bizim memlekete çok uzak değil Antalya’ya inip gittiğimiz oluyor özellikle eskiden☺️
- 7 gü
Ankaradan alanyaya 😄 henüz olmadı beklemedeyim hahah şimdi ailemle kalıyorum burada. Anne tarafim burada 🙃neresi ki memleketin? 😄
Cevap sahibi7 güHee iyi iyi Antalya da iyidir kışın da güzel olur shshsh ege
- 7 gü
Evet ya havası suyu güzel. Ankara 'nın soğuğu kötü ve insanları ayı jfjffjj hepsi demiyorum ama bir çoğunluğu. Burası daha iyi :) hahah yine şifrelerisin. Neysem jfjfjj
Cevap sahibi7 güAynen havası suyu insanı farklı ajshsh yok ya usakliyim ben😅
- 7 gü
Kesinlikle ya jfjjfj havasını seveyim buranın mis gibi. aaa uşak demek. orada iyi 😄
Cevap sahibi7 güEvet hiç gittin mi😅bizim ora akşamları çok güzel serin oluyor mesela İzmir Manisa taraflarında gidip kaldığımızda gündüz zaten ayrı sıcak pişiyon akşamları da hava hem yine sıcak hem esmiyor nefes alamıyor insan ama bizim ora koyumuz gündüz sıcak ama akşam da güzel esiyor serin oluyor buz gibi olmuyor tabi ama 18 20 derece falan olabiliyor rahatlıyor insan tam balkon çay kahve havası😅bir ay sonra tatile çıkacam ama yalnız gidecem nereye gitsem diye karar veremiyom bir türlü tek gideceğim için insan yanına birisini arıyor arkadaş istiyor tatil yerleri düşünüyom o da yalnız olmaz diyom İstanbul’a son iki senedir üç beş günlüğüne gittim güzel falan tabi ama yine yalnız da pek olmuyor valla bilemedim napsam😅
- 7 gü
Uşağa hic gitmedim bak.😄Manisa taraflarına gittim ama. Yani evet serin olabilir aksamlari. ay evet ne güzel oluyor dimi akşam balkonda haaha köyüm olmadı ama hafif esen havada çay kahve güzel olur.
İstanbul'da arkadaşın falan varsa yine oraya git. İstanbul'da güzel :) yani rahat edersin iyi olur. ya da memleketine git. Havası suyunu özlemişsindir🙂
Cevap sahibi7 güBuradan tanıştığım bir abla var onunla o zamandan beri takiplesiriz instadan hemen hemen her gün konuşuruz şu aralar manita iş güç falan olunca tabi odagi başka yerlere yöneldi doğal olarak ama sorun değil tabi ahshshs az önce konuştuk aslında onunla işte son iki sene gittiğimde beraber olduk bir iki gün ama onun da işi var izin istemesi olmuyor öyle hemen kolay hani sürekli de onun yanına gidemem ki ahshsh ayrıca onlar da ege İzmir’e falan gitmeyi planlıyorlarmış bu ay sonu gidecekler sanırım bende sormuştum ona napsam diye o da egeyi gez dedi bende ben zaten egeliyim nereyi gezeyim falan dedim gel beraber gezelim deyince biz zaten manitayla işte ayarladık gidecek ona da sorayım isterse sende gel falan dedi de ben yok dedim benim şimdi onların aralarında ne işim olsun baş başa gitsinler işte yalandan hee ben unuttum onu falan yaptım hashshsh valla bilmiyom ya napsam diye köyde kimsemiz kalmadı pek ailemler de tam o sıra donecekler onlar oradalar zaten 4 haftadır şu an yalnızım yalnız da gidecem hep yalnızız bee hashsh
- 7 gü
Manitası ve iş olunca öyle olması doğal ya hahah
Yani sürekli yanına gidip geçilmez doğru. İş varken yani. aynen onlar beraber gezecekmis dahil olman garip olur. Olmaz demekle iyi yapmışsın. 😄ahh evladım gariban gibi kalmış yalnızca. Tura katil bence. Hem yeni arkadaşlar edinirsin hemde eğlenceli olabilir ya😅
Cevap sahibi7 güNe türü hani nerede nasıl ne zaman ahshsh belki de alakasız bir şey yaparım ya da hiç gitmem bilmiyorum artık kafam çok karışık neye karar veririm bilemiyorum gerçekten😅
- 7 gü
Bilmem ki jfjjjfj bir sürü gezdiren turlar var. 😂 biraz düşün kafanı karıştırma. İyice güzelce düşün karar ver😄
Cevap sahibi7 güBiletler pahalılaşıyor yaa vakit daralıyor hshshsh
- 7 gü
Hee doğru ya. bir an önce karar ver sende ciciş. 😂
Cevap sahibi7 güBaş üstüne😅
Manzaram şu an tavandan ibaret
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 6 güYasiyon bu hayatı aga
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 416 cevap paylaştı. Keyfim idare eder, manzaram yok
10 Yorumla
7 güManzara güzel keyifler tıkırında
10 Yorumla
7 güEh işte keyifler buna şükür
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı.
7 güManzara güzel
10 Yorumla
7 gügüzel benimki gibi olmaz
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fena değil
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 475 cevap paylaştı.
7 güBayramda guzeldi sonrası kötü
10 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 390 cevap paylaştı.
7 güBenim bu manzaralara var biraz daha zaman 😂
10 Yorumla
5 güatla suya ne bekliyorsu
12 Yorumla- 5 gü
Hepinizin yorum yapmasını jfjfjj herkes yorum yapsın atlayacam suya cup diye 🤣
- 5 gü
:D
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 güAntalya mı
15 Yorumla- 6 gü
Evet. Antalya alanya
- 5 gü
Çok iyi bi de soğuk bi içecek keyfi yapacan
- 5 gü
Öyle yaptım zaten :d güzel gidiyor :)
- 5 gü
İyi tatiller kral
- 5 gü
Saol hahah sanada iyi tatiller
Güzel burası nere
11 Yorumla- 7 gü
Alanya :)
5 güKeyifler acayip güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 güÇok güzel gözüküyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 güNeresi burası
118 Yorumla- 7 gü
Alanya
Cevap sahibi7 güBen Alanya'dayım aslen fotoğrafa dikkatli bakmamıştım direkt sormuştum şimdi fark ettim Kızıl kuleyi gördüm Mahmutlar tarafından çekmişsin fotoğrafı ya da Kestel tarafından Tam olarak nereden çekti çıkartamadım ama daha çok kestel'den çekilmişe benziyor
Cevap sahibi7 güAlanyaliyim *..
- 7 gü
aa sizde alanyalısınız demek. ikiside değil. mahmutlar ya da kestel değil. :d plajların olduğu kısım. buralar merkezde. mahmutlar biraz ileride. kestel farklı yerde. kestel değil yani :)
Cevap sahibi7 güBelediye binasının olduğu taraftan çekilmiş fotoğraf Kestel Biraz ileride Mahmutlar daha da ileride kalıyor Mersin'e doğru giderken Evet ben alanyalıyım fakat Alanya'da yaşamıyorum uzun yıllardır Allah lisesi mezunuyum MİT başkanı İbrahim kalın da Alaya lisesinde okumuş Bunu biliyor muydun mesela😏😆
- 7 gü
Bende yerlisi sayılırım. anneannemler buranın yerlisi. yani bildiğim kadarıyla burası kestel değil. plajlar var ya biraz ilerisinde kale falan var. alanya merkezde meydandan sahile yürüyünce oralar. burası o kısımlar. burasıda plajlı bir restoranttı. manzarası için durdum ve birşeyler içip kalktım. mahalle olarak ne diye geçiyor unuttum bak hahah mahmutlar kestel biraz daha uzak diye biliyorum. evet kestel biraz ileri mahmutlar daha ileri doğru. Onu bilmiyordum öğrenmiş oldum bak jkhkjh ama bkanla ilgili bu bilgi ne işime yarayacak hahah
Cevap sahibi7 güOba olabilir mi
- 7 gü
oba değil ne yaptın hahah merkez sahil diyorum sen oba diyon. oba tosmir mahmutlar falan farklı yerde. önümden otobüsleri geçiyordu jkljklj oba değil tabii ki.
Cevap sahibi7 güSen nerelisin tam olarak ben gundogmusluyum aslında ama ortaokulu liseyi hep Alanya da okudum
- 7 gü
Ya benim inan çok karışık hahha ben düzcede doğdum. Anne tarafım buralı. Anneannemler buranın yerlisi. Babam Tebrizli. Yani aslan İranlı. İranlıyım aslen. aa alanyada okudun demek. buralar güzel ya. alanyayalılarda iyidir. esas yerlileri tabii. çok cana yakınlar. :)
Cevap sahibi7 güEvet iyidirler Yörük çünkü onlar zararları kendilerine devlete asla değil başkasına da zararları olmaz. İranli isen senin vücudun ve yüzün çok güzeldir kesin. Nesrin Cevadzade eritiyor beni zilli 😆😏
- 7 gü
Çok doğru zararları olmaz tabii :D nesrin cavadzade iranlı değil azeri hahah ben ise acemim. arapta değilim azeride değilim. farsım. :d yani farslar biraz daha farklı :)) ve güzellik görecelidir. hahah
Cevap sahibi7 güEvet Azeri Türkü. Senin de Azeri olduğunu düşünmüştüm. Fars kadınları da güzel oluyorlar. Nesrin in biraz daha esmer ve ateşli olanısin o zaman sen 😝😏
Cevap sahibi7 güBoyun kilon kaç senin
- 7 gü
İyide bundan sanane 😂 boyum seni ne ilgilendirir kilom seni ne ilgilendirir. 🙃Bu kadar soru yeterli. saygı sınırını aşma
Cevap sahibi7 güSaygına sokayım...
- 7 gü
Seninde edebin bu kadar. aile terbiyesi önemli. belli ki alamamışsın sokak ağızlı. Seviyene inmeyeceğim...
Cevap sahibi6 güSeviyene sokayim kibir budalası dalyapRak
5 güBundan iyiydi 😅
10 YorumlaKeyfim iyi benim.
10 Yorumla
7 güİdare eder işte
10 Yorumla
7 gükeyif ne demek ne anlama geliyor
10 Yorumla
7 güBenım manzaram kremlin palace kundu
10 Yorumla
m 7 güSüper manzaran
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 544 cevap paylaştı.
7 güSoğuk bira iyi gider
10 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 385 cevap paylaştı.
7 güSalondayim
10 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 456 cevap paylaştı.
7 güOn numara 4 yıldız
10 Yorumla
7 güAntalya mı
133 Yorumla- 7 gü
Antalya alanya
- 7 gü
Hangi otel
- 7 gü
Ne oteli ya hahhaa otelde kalmıyorum ki. ailemin evindeyim :d
- 7 gü
Denize gittin o zmn
- 7 gü
Evet tabii ki. Sahile yakinim.
- 7 gü
Anladım güzel iyi eğlenceler teyze 😀
- 7 gü
Saolasin evladım 😄
- 7 gü
Bende gelim mi teyze gezdirirsin 😀
- 7 gü
Yok evladım ben çoluk çocukla uğraşamam 😂 seni annen gezdirsin parka falan götürsün sallasın 😅
- 7 gü
Çok büyük değilsin ama teyze iyi birine benziyon şeker falan verirsin 😀
- 7 gü
Veririm teyzecim. bayramda gel şekerde veririm harçlıkta koyarım cebine 😂
- 7 gü
Hangi bayram teyze 😀
- 7 gü
Kurban geçti teyzecim hahhhaa gelseydin bir sürü şeker ve harçlık verdiydim çocuklara sanada 200 kağıt atardım😂 sonraki bayrama artık evladım. 😅hatırlat bana yaşlılık unuturum falan jfjjfjj
- 7 gü
Ben şimdi geliyim teyzecim en iyisi bekletme beni 😀
- 7 gü
Bayram geçti teyzem bir dahaki kurbana artık hahah
- 7 gü
Sen bana şeker ol ben sana kurban olurum bayrama gerek yok 🤣
- 7 gü
Aaa teyzeye öyle denir mi cık cık jfjjfjj püü sana.😂bu gençlerde hiç saygı kalmamış 🙄
- 7 gü
Yaş sorun olmaz teyze 🤣🤣🤣
- 7 gü
Tövbe estafurullah. Evladım dil altı hapları kullanıyorum, prostatım jfjfjj benden sana yar olmaz. 😅Yaşlı kendi halinde çiçeklerle konuşan bir teyzeyim aaaa😂geliyor baston bak jfjfjj
- 7 gü
Olsun takma dişlerin düşünce geri takarım 😍🤣🤣
- 7 gü
Emekli maaşımı yok , tarlaları sattım yedim evladım jfjfjj kocayida gömdüm 😂elde var sıfır. Günü gün ettim. dişlerde kalmadı.😂
- 7 gü
Olsun benim var herşeyim dişlerimi boleriz senle , 🤪🤣
- 7 gü
Olum ya jdjdjjn bak evladım anneannem yaşındayım diyorum anlasana. Vazgeç bu emekli maaş sevdasından 🤣
- 7 gü
Yok vazgeçmem aşk bahçemin yaşlı gülü 🤪😍🤣🤣
- 7 gü
Erkeğim ben erkeğim jfjjfjj vazgeç sevdadan🤣🤣
- 7 gü
Olsun vazgeçmem kıllı erkeğim 🤣🤣
- 7 gü
Tövbe estafurullah jfjjfjj olum ya 😂
- 7 gü
Benim gibi kocayı boh bulursun 🤣🤪🤪
- 7 gü
Kocayı gömdüm diyorum. keyfime bakıyorum diyorum evladım 🤣
- 7 gü
O benim gibi değil olamaz zaten teyzem seni seviyorum 🤪😍🤣
- 7 gü
Gel beni al koca istiyorum beni kaçır 🤣🤪🤪😍
- 7 gü
Tamam güldük eğlendik. Dağıl. sıkıldım 😂
- 7 gü
Tm knk görüşürüz
- Tatil & Seyahat konusunda 648 cevap paylaştı.
7 güÇok güzel
10 Yorumla
7 güGüzel nazara
11 Yorumla- 7 gü
Manzara
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam